Hra má 70 GB
Moderátor: Moderátoři
Slovo "kámoš" lze bez výjimky nahradit slovem "příbuznej" nebo "člen rodiny" - předchozí poučka v takovým případě platí ještě víc, protože ten kamarád se aspoň občas zastydí a možná přinese nějakej třeba i kapalnej nebo uzenej revanš. Rodina ne.
A kutilmile - nelituju tě
Milý Stando, s Ekkarem musím jedině souhlasit! Když za mnou někdo přijde s tím, že chce něco opravit, dříve, než mu řeknu jakoukoliv odpověď, chci vidět stroj k opravě, v jakém je stavu, kdo se do něj hrabal apod.
Protože ono to přesně může dopadnout, jak výše napsal EKKAR, kdy se při opravě natrápíš jako pes, přitom neproděláš gatě, nýbrž rovnou celou zadnici. O rodině to bohužel platí dvojnásob, protože i v rodině jsou vychcánkové a lakomci, ne že ne.
Omlouvám se za OT.
- Přílohy
-
boot-part.png- (32.23 KiB) Staženo 134 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Každej správnej opravář ví, kam sahají jeho možnosti a schopnosti a za jejich hranici se bez zajištění nepouští, u desítek obzvlášť ne. Já tyhle pravidla ctím a snažím se je dodržovat - protože nejsem školenej sofťák, já jsem hardwerář, kterej se přimotal ke kompům a nestydím se říct, že "vocaď pocaď, tady já končím" - navíc když jsem to já nebyl, kdo to dostrkal do takový zádele, v jaký to bylo. Dostal na výběr - buď se s tím budu dál prát, ale pak zaplatí dvě kila za hodinu práce včetně celý diagnostiky a případný přeinstalace, nebo si to bezplatně vodnese hned. Vybral si to druhý a co se mi doneslo, stejně musel spáchat reinstal - mám já zapotřebí dělat někomu vola? Nemám. Basta, finito, the End.