Cim vyplnit chybajucu penu v opierkach

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jogi24

Cim vyplnit chybajucu penu v opierkach

#1 Příspěvek od jogi24 »

Nazdar pani. Rad by som sa s Vami podelil o moj problem a pripadne ziskal nejake cenne rady pri rieseni vyplnenia chybajuceho materialu v opierkach hlavy na jacuzze. Mame doma starsiu jacuzzu zn. Monarch . Na rohoch v mieste kde by jacuzzi su opierky hlavy, materialom podobne takej matracovej pene,spongii
na riad, cize je velmi porezna. Z vrchu je opierka samozrejme akoby pogumovana, aby nenasiakla vodou. Kedze deti sa radi hravali s odopinanim opierok hlavy, ktore su uchytene do jacuzzi dvomi natlacnymi plastovymi kolikmi, ako tapaciry v aute, samozrejme pena povolila, koliky sa vytrhli z opierky aj spolu s kusom tej peny. Hladal som na nete ze ich kupim, ale cena 1110€ za kus ma presvedcila o tom, ze skusim radsej niecim vyplnit ten chybajuci material, a usetrit tak skoro 400€ za opierky...
Chcel by som sa s Vami preto poradti, ci nahodou niekto nemate skusenosti s opravou takehoto penovaho materialu, pripadne poradit nejake lepidlo-tmel, cim by som mohol nahradit chybajuci material v tej opierke. Na krase nezalezi, je to zo zadnej strany kde sa opierka dotyka steny jacuzzi. Skusal som uz mamut crystall glue, ale po chvili to odpadlo, kedze sa lepidlo nenaviazalo do hlbsich vrstiev a pena o ktoru drzalo sa rychlo vymrvila....
Pre lepsiu predstavivost posielam odkaz na opierky...:
https://melbournespaparts.com.au/produc ... y-headrest
DAKUJEM za vsetky rady smerujuce k odstraneniu mojho problemu.....
Naposledy upravil(a) jogi24 dne 30 kvě 2017, 09:35, celkem upraveno 1 x.
KUBO

#2 Příspěvek od KUBO »

Nízkoexpanznú PUR penu by si nemohol použiť.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
jogi24

#3 Příspěvek od jogi24 »

Ta sa po kratuckom case posobenia vody chloru a inych kentusov zacne drolit a potom posobi ako smirgel.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“