Zvěrstvo na přírodě -> termopapír

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já k nim mám vztah docela blízký, jen s částí jejich ideologie prostě nesouhlasím. Viz třeba jádro. Ale stejně tak je to u mě i u jiných lidí či skupin, protože neexistuje stoprocentní ideál. Jen to procento souhlasu by mělo být nad 3/4, pak už brblám.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Hele, lidi z D-testu ještě ujdou, ale od tý doby, co jsem si k moři musel začít vozit ceduli s nápisem v několika světovejch jazycích "JÁ JSEM ČLOVĚK!!!", aby mě grýnpýčáci přestali několikrát za den votravovat s polejváním kýblama a taháním z pláže zpátky do vody, tak jsou moje sympatie k týhle ekoteroristický organizaci přímo úměrný naší vzájemný vzdálenosti = mám je tím radši, čím jsou ode mne dál ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Artaban001

#18 Příspěvek od Artaban001 »

Když se tak mluví o těch jedech, co obsahují ty termopapíry:
1- ústřižky z bankomatu jsem skartovával tak, že jsem je ze spodu ojel plamenem zapalovače. Papírek ze strany potisku zčernal a přitom uvolnil trochu čmoudíků. Ten kouř i nepříjemně smrděl. (už to nedělám po tom sdělení o škodlivosti)
2 - Jaká je vlastně ta teplota, kdy ten papír zčerná? - při tom tisku se musí taky něco vypařovat, nebo ne?.
To by pak byly nejpřijatelnější jehlový tiskárničky, nebo ty "kolečkový", co byly na kalkulačkách - obě tiskly přes inkpásku. Jehličková jehličkama a ta "kolečková" rotujícím kolečkem z číslama 1-0 a nějakýma znakama..
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Lukas-Peca »

Na termopapír se dá psát nehtem, to je asi jediná kladná vlastnost.
rnbw

#20 Příspěvek od rnbw »

A druha je, ze tie tlaciarne su rychlejsie, tichsie a pritom omnoho jednoduchsie. A ide do nich len jeden spotrebny material - papier.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Habesan »

Samé výhody.
Na co varlata...

Bisfenol je hormonální disruptor. Účinky lze pozorovat např. ve filmu "Zabil jsem Einsteina, pánové!".
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“