Oprava: filter von, zadny kryt dole (5 skrutiek), vymontovat ventilator (3 skrutky - z toho dve s maticovou hlavou a dost blbo umiestnene - najlepsie by to islo racnou, ale ide to aj malymi kliestami).
Ventilator je EBM G2E140-N047-21 - rozobrat jeho kryt a vymontovat motor s vrtulou. Otvorit viecko lozisk, stiahnut segrovku, vybrat pruzne podlozky a vytiahnut vrtulu (na jednom mieste bola prasknuta, tak som tam pre istotu kydol trochu lepidla). Loziska vyklepat von (napr. mensim skrutkovacom a kladivom) - jedno bolo uplne znicene.
Kupit nove loziska (2 ks 608) a nasadit. Jedno ide do plastu, to ide lahko. Druhe ide tazko - nastroj som vyrobil tak, ze som povodne vadne lozisko rozbil, tak, aby zostal vonkajsi prstenec (prerazit a vytrhnut krycie plechy, vytrhnut drziaky guliciek, vsetky gulicky presunut na jednu stranu a vypacit stred). Cez prstenec som tam lozisko natlkol kladivom, ale len trochu, aby mi tam prstenec nezostal. Nasledne som prstenec chytil to kliesti a kladivom rozbil na dva kusy. Tymito kusmi sa tam da lozisko natlct az na koniec.
Potom uz staci len ocistit 20-rocnu spinu, vsetko poskladat a chladit