Dve stránky sa mi neotvárajú . čo môže byť na príčine
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
som z generácie, ktorá začínala s počítačmi na os norton, W3.1 atd.
Ospravedlňujem sa za svoj vek.
Ja nepotrebujem nastupovať do práce, ale ak oni vo veku 80r. niekam nastupujú, majú na to 2 dôvody - finančné, alebo odborné. Ten druhý dôvod ale degraduje ich okolie ...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem sice mladší, ale začínal jsem na DOSe s Nortonem samozřejmě, když nepočítám C64.
v registroch sa vyznám dobre (platí to pre W98 a XP). Aj v samotnom OS. Viem, poslednou možnosťou už dnes nie je reinstalace, ale kúpa nového noťasa.
Ale - k čomu to je, ak dnes mobilom z postele pohodlne komunikuješ? Jednoducho zvažujem možnosti - jedna je začať používať manželkin notbook, iná kúpiť synom nový a ich si ponechať, atd., atd.
Už som asi vyjadril, že sa pokúšam prísť tomu na kľb na kloub).
Asi poznáš, ako to s nastavovanim Os chodí - vyskusaš všetko, aby si po tom na druhý deň preinstaloval systém.
Trochu od témy - kto zistí, (okrem správcu), odkiaľ a z akého stroja a siete som pripojený ?
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Já OS přeinstalovávám už jen vyjímečně, většinou si dokážu nějak poradit i bez přeinstalace. V práci mám stroje s WXP, už naštěstí končí a některý byly instalovaný před deseti lety a vystřídalo se na nich 20 lidí.
Z jakýho stroje a sítě se připojuješ pozná třeba i správce webserveru, na kterým běží ty stránky. I jen majitel těch stránek, prohlížeče jsou dost ukecaný. Koukni sem.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]