Nestabilní spouštění NTB
Moderátor: Moderátoři
Nestabilní spouštění NTB
- Přílohy
-
Hláška.jpg- (58.89 KiB) Staženo 194 x
Tak jsem se vypjal, nějaké lištičky od seznamu našel a odinstaloval, zresetoval a vyčistil cleanerem ,hláška je pryč, ale blbé startování zůstalo
beze změny, tj. dlouho čumím na střídající se točící kolečko a černou a modrou stránku.... . No nic ,pokud se to nezlepší,nejlépe samo
do nějakého servisu. Netroufám si instalovat a spouštět tebou doporučený program,o němž nic netuším a už vůbec ne,co to dělá a jak odstranit event.problémy . Díky za snahu.
Druhým softem kterej jde na likvidaci Pošťáka použít je IObit Uninstaller, stáhneš ho ze stránky výrobce IO-bit: http://www.iobit.com/en/advanceduninstaller.php - k němu do rodiny patří ještě Advanced System Care, Malware Fighter, Smart Defrag a třeba Driver Booster, který taky najdeš na stránce IO-bitu a který umějí další věci kolem údržby a aktualizací Widlí. Většinou mají zase verzi FREE a PRO - vždycky stačí ta volná bezplatná. Při instalaci týhle "rodinky" si taky dávej bacha co postupně odsouhlasuješ, umějí při instalaci "propašovat" buď další "členy rodiny", nebo i další nabídky, takže pozor, neklikat bezhlavě na NEXT a pečlivě číst i případně s pomocí Google Translátoru, co že jako máš odsouhlasit - většinou k zabránění nechtěnýho stačí zrušit zatržítka nebo kliknout na SKIP/PŘESKOČIT. U celý týhle rodiny je taky možná lokalizace do češtiny, po kliknutí na "MOŽNOSTI/SETTINGS" se dá najít položka "LANGUAGE" a změnit na CZECH/český. Uninstaller po spuštění zase vypíše seznam všech softů i doplňků v kompu a odinstalovat jdou už jen klikem na symbol popelnice hned vedle položky v seznamu.
A kutilmile - nelituju tě
Odinstalace Seznam Lištičky pravděpodobně neproběhla dokonale a v registru zůstal záznam který odkazuje na neexistující soubor. Před odinstalací byl možná "szndesktop.exe" poškozen a proto začala vyskakovat ta hláška.Milan píše:Tak jsem nějaké lištičky od seznamu odinstaloval a vyčistil cleanerem, hláška je pryč ale blbé startování zůstalo...
CCleaner má možnost čištění registru, zkus napřed odstranit zbytkové soubory hlavním čištěním se zašktrnutím volby "Nepoužívaná umístění," pak projet registr a restartovat.
Nemusí to pomoct - CCleaner zas není až tak mocný nástroj. I když rozhodit sytém se s ním dá dokonale...
Ale v základním nastavení by nemělo dojít k vážnějším následkům.
Milan píše:.... NTB po zapnutí až do cca neděle startoval bez potíží a během pár sekund byl k dispozici pro práci. Nyní to většinou trvá několik minut ......
Asi bych zkusil vrátit se přes bod obnovení kus zpátky (před tu neděli). Jestli se tam něco náhodou nestalo při nějaké aktualizaci a pod.....
Pro win8 je to popsaný třeba tady:
http://www.servispckupka.cz/nastroj_obn ... dows_8.php
hounu, tomu bych zas až tak nevěřil,je to nějak moc univerzální nástroj. V každém případě je hláška pryč a problém se startem zůstává..... .
Obnovení k datumu jsem v životě použil jednou na starém PC s XP ,dopadlo to totálním kolapsem počítače a nutností přeinstalace, bohužel mnoho dat bylo nenávratně pryč. To raději zkoušet nebudu a zkusím najít nějakého profíka v okolí,který se pokusí dát to do kupy. Nejdřív musím ale nahrát vše
do flešek ,což u mě trvá ,jak jsem se tu už nevěříc vlastním smyslům kdysi ptal, cca 8 hodin .
Takže díky za tipy a přeji krásný víkend .