Zvukova karta C Media

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
tygrik

Zvukova karta C Media

#1 Příspěvek od tygrik »

Zdravim prosim o radu vastnim desku Asus P5GD2 Premium
a je na ni zvukovka C-Media CMI9880. Jelikoz pouzivam win 10 tak zde pomuze pouze manualne pres spravce programu tuto zvukovku ozivit ale docela by bodlo aby sem u toho mel i obsluzny program nevite jak toho a kde ho ziskat diky za info
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Pod záložkou "Support/Download/Utilities/Drivers" na webu Asusu není?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
tygrik

#3 Příspěvek od tygrik »

Bohuzel jsou tam pouze ovladace pro ruzna windows a taktez sem to otamtat stahoval ale aplikaci to nevytvori a klasicky driver instalovat nejde pouze pres toho spravce
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

win 10 nejsou podporovany a uz ani pro 8.1 tam nejsou ovladace. stara deska...
Standa99

#5 Příspěvek od Standa99 »

Pochopil jsem, že ovladače nainstaloval, akorát shání ovládací program od C-Media (mixér, ekvalizér atd.). Teoreticky by mohl fungovat nějaký jiný, ale stylem pokus-omyl. Nebo se spolehnout na to, co je k dispozici ve Windows. Sice mám podporovanou zvukovku, je to Realtek s nějakou nádstavbou od Creative, kde ten ovládací program se mi nelíbil (po probuzení nějak blbnul), takže výstupy přepínám jednoduše z Windows (viz. obrázek) a ekvalizér používám tenhle (má velice podrobné nastavení), tím pádem žádný "obslužný program" nepotřebuju.
Přílohy
zvuk-prep.png
(27.78 KiB) Staženo 131 x
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“