Webové rozhraní pro mail server (Porty u mail serveru)
Moderátor: Moderátoři
Webové rozhraní pro mail server (Porty u mail serveru)
Ideální by bylo skrýt SMTP-25 nebo SMTPs-465. Drbat do toho budu až v noci.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
SquirrelMail je už překonaný, líbí se mi Roundcube (viz. screenshoty), ale klidně si nechám poradit?
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Kód: Vybrat vše
$config['default_host'] = 'localhost';
+
$config['smtp_server'] = 'localhost';
tak mi to vyhazuje
Jun 7 18:12:47 mail-server dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts in 60 secs): user=<>, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, TLS handshaking: Disconnected, session=<HPvTAWFRuol/AAAB>
při přihlášení Thunderbirdu
Jun 7 18:16:20 mail-server dovecot: imap-login: Login: user=<mail@xxxxxx.eu>, method=PLAIN, rip=veřejka, lip=veřejka, mpid=20403, TLS, session=<jH6GDmFRPKpZHUIW>
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
[09-Jun-2017 6:39:05 +0200]: <k9qnf7nb> IMAP Error: Login failed for mail@xxxxxx.eu from 127.0.0.1. Empty startup greeting (xxxxxx.eu:993) in /var/www/email/program/lib/Roundcube/rcube_imap.php on line 193 (POST /?_task=login&_action=login)tipuju to na nějaký bug, ono se dohrávaly i PEAR-PHP doplňky a některé byly ve stavu beta.
Povolil jsem v dovecotu i port 143, který bude funkční pouze na localhostu (do NETu ne), takže mi přihlášení v Roundcube funguje.
Taky jsem zaNAToval porty 587+993, protože ten log je od "různých zkoušečů" za ty dva dny nekonečný.
- Přílohy
-
roundcube.png- (124.59 KiB) Staženo 228 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Jako nouzovka by to šlo, ale stejně by se mi líbilo nejvíc, sdílet ten adresář přes CardDAV a mít vše na jednom místě (ownCloud), protože tam už si ho budu udržovat, jenže Roundcube má proti Thunderbirdu ještě hodně much.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA