Hm no aspon že nejsem v tom sám a případ není ojedinělý ,jde mi spíš o to že to loni nedělalo se stejnou zářivkou a ted ano,no budu s tím muset počítat a pokud to jen půjde raději lupu po dobu sledování TV nezapínat aby to nedopadlo nihodou nějak s TV hůř.Nedávno jsem musel ve vedlejším pokoji měnit SPI flash v LCD TV Thomson .
Já bych se vrátil úplně na začátek. Co znamená "TV na 3s zhasne"? Ale prosím přesně, do detailu. Vypne se a zapne (stavová LED) , vypne a zapne podsvit nebo ztratí kvalitu signálu? Pak by se měla objevit na display chybová hláška, ne?
Když mám spuštěnou TV a zapnu tu kruhovou zářivku mé lupy co mám na stole tak jsem až ted zjistil že na DVB-T příjmu,tam se nic neděje a vše je OK . ale dělá to jen u satelitního příjmu , jak při zapnutí světla tak i vypnutí po dobu 3 sekund,poté zase obraz jde přičemž je obrazovka /nejspíš/nadále podsvícená protože kontrolní LED na TV stále svítí /bez bliknutí/ a sat. receiver běží bez toho abych zeregistroval nějaké přepnutí apod. na displeji.