Tip na dobrý notebook II
Moderátor: Moderátoři
Za ten mac tá cena nie je relatívne až tak nízka.
https://pc.bazos.sk/notebook/20/?hledat ... 155&order=
Toto je borec. Čítaj.
Prosím vás, aké záludnosti majú Lenová? Zatiaľ mi najvýhodnejšie vychádza Lenovo L420? Prečo sa ho báť? Čím môže prekvapiť?
Duvsan píše:...........A asi cez tablet neplatíš účty, že.
Účet a pohyby peněz dělám na "hlavním" PC, občas také na Iphonu... Na Androidím tabletu a mobilu raději ne.
Jaký NB vybrat je těžké radit. Při koupi staršího NB si myslím, že je dobrý takový, který ve své době byl TOP a drahý. U těch je i po letech jakási záruka chodu, kompatibility a možnosti modernizace (RAM, HD). A po letech se dají koupit za zlomek ceny. Je to příkladně ten EliteBook 2540p, nebo i ThinPad L420 z tvého odkazu.
Nebyl čas, dostávám se k tomu až teď, takže žádná urážka...
EDIT: ještě k těm W10: používám je na 2 PC a 1 NB a běží to naprosto bez problémů. Mobil k ničemu nepřipojuji, vše posílám a pak vybírám z cloudu, většina na OneDrive, něco DropBox a GoogleDisk.
Přijdu domů s fotkama v mobilu a vše se ve chvilce samo odešle na cloud. Tam si to pak prohlédnu a vyberu to, co se mi líbí a to stáhnu z cloudu na vybrané zařízení. Většinou na hlavní PC.
Ja osobne platím v Linuxe a do smatrfónu to rozhodne nechcem. Ak by sa ho niekto zmocnil, mohol by mi to pekne natrieť. A ani mobilní operátori nie sú celkom "bezpeční". Verejné wifiny už vôbec, ale to už je známe všeobecne.
Práve som našiel ďalšieho zaujímavého kandidáta tu. C2D 2GHz by mal byť T7300 a za tie prachy... Buď vezmem, alebo ten L420. 2540p asi nie.