Jakou koupit televizi ?

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
p32

#436 Příspěvek od p32 »

No, místo 4,5 tKč za 2,5 tKč, to teda jde. Ale díval jsem se přes svou registraci, tak nevím jakou tam máte cenu vy. :wink:
kokun

#437 Příspěvek od kokun »

Honza - kokúň

#438 Příspěvek od konosuke »

https://www.obchody24.cz/televize-philips-24phs4031
platí do 12.6.2017 ale leda zaslat DPD na adresu a to je zajíc v pytli, musím vidět předem
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Hydrawerk

#439 Příspěvek od Hydrawerk »

Není dnešní Philips nějaký převlečený Vestel nebo Beko??
konosuke

#440 Příspěvek od konosuke »

je to dost pravděpodobné neboť mateřská fabrika v Eindhovenu už domácí A-V elektroniku téměř nevyrábí nebo jenom omezeně
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
konosuke

#441 Příspěvek od konosuke »

Synci a děvuchi, je zle ! Filipes je teda doma jenomže:
s dodaným TV nejsem bohužel vůbec spokojen, nenaladí jediný program, sluchátkový jack vzadu, kdo to jakživ viděl ?! třese se jak ratlík na pavoučích nožkách až má člověk strach otevřít okno aby ho nepřevrátil průvan, zvuk jak z dětského bakelitového telefonu, nelogický software ovládání, nelze upevnit stojiny, šrouby samořezy v plastu prostě nedrží ! zkrátka, křáp za těžké peníze, naletěl jsem zas jednou na pěknej špek...
ve smyslu občanského a obchodního zákoníku stornujem to po dohodě ve zkušební lhůtě 14 dnů a věc si komplet odvezou, vrácení platby jinak běda. Dejte si bacha, nikdy více zajíc v pytli na dobírku !
termit256

#442 Příspěvek od termit256 »

Jaky tezky penize, tys koupil naprosty low cost, nic levnejsiho uz philips nedela a divis se ze je to ojebane kde se da? :-)
konosuke

#443 Příspěvek od konosuke »

škoda žes nenapsal dříve...
no nic, vrátím se k hrbatému paňasu, zvuk v basech až se třese panelák a houpou lustry na stropě, tak má být, estébáka jsem prodal, TV koncesi odhlásil, politika, zprávy mě serou, reklamy a seriály iritujou
termit256

#444 Příspěvek od termit256 »

Njn, ja myslel ze ti je jasne, ze za ty prachy to nebude zadne terno.

Ja hledal pro matku do kuchyne taky malou telku a protoze se mi nic nepozdavalo (a po tvych zkusenostech koukam ze jsem dobre udelal) koupil jsem nakonec monitor LG 27UD68-W a satelit Vu+ SOLO 4K. Typci v obchode vsechno nastavili a naladili, takze jsem jenom zapojil konektory, nastavil wifi a od te doby o tom nevim. Obraz jak vino.

Takze jestli chces doporuceni, tady ho mas. Jen pozor, satelit ma jen opticky vystup audia, takze pokud ho nemas kam strcit, budes muset prikoupit prevodnik.
konosuke

#445 Příspěvek od konosuke »

poslouchám a sleduji na TV leda muziku (tvrdou, rockovou) z dvd a VHS,
kdyby tam byl audio nf výstup zbastlil bych si malé bedničky dvojpásma, připojit extérní zesil to je další žrout elektřiny, jo a cena, ta je již po slevě, úpravě
Naposledy upravil(a) konosuke dne 14 čer 2017, 21:07, celkem upraveno 1 x.
JiriTom

#446 Příspěvek od JiriTom »

LG 27UD68-W jako TV do kuchyně, hm, dobré. Mě připadá drahý i k mému PC... :) :)
termit256

#447 Příspěvek od termit256 »

No tak vanoce jsou jen jednou v roce :-)
Hlavne ze vsecko funguje a ja mam klid...
konosuke

#448 Příspěvek od konosuke »

už jsem se jednou provždy ponaučil: mikrovlna, mobil, televka...všechno na dobírku z ešopů, všechno letělo obloukem z baráku, nikdy více, ani rolku toaleťáku
termit256

#449 Příspěvek od termit256 »

Ja televizi taky zadnou nemam.
Co nemam, to se nepokazi :-)
kokun

#450 Příspěvek od kokun »

konosuke píše:je to dost pravděpodobné neboť mateřská fabrika v Eindhovenu už domácí A-V elektroniku téměř nevyrábí nebo jenom omezeně

Tak Philips je dnes "čistokrevný číňan" - PH prodal divizi TV už před pár lety.
A žes nekoupil toho "vytouženého" Blaupunkta - to bys teprv láteřit - dnes turek 8O :cry:
Honza - kokúň

Zpět na „Poradna“