anomália v atmosfére
Moderátor: Moderátoři
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Eleman píše:No, on ten mimořádný dálkový příjem odrazem od ES v pásmu UHF tak nějak nefunguje a pokud vím tak u nás DVB-T je šířeno pouze v pásmu UHF. Takže hledej příčinu jinde.
Tady taky asi úplnou pravdu nemáš.
Za inverze, kdy se rovněž dělala taková námraza že i "ptáci chodili raději pěšky (jak jim namrzala křídla)", mně namísto TV Joj (ještě za analogu - z vys. Trenčín: "Nad Oborou", k. 59) taky jednou večer "naskočilo" pozemní RTL až nějde z Reichu
http://ok1ike.c-a-v.com/soubory/ion.htm
Jo a zapoměl jsem, kdysi u nás šlo občas chytit Hoher-Bogen. To je skoro 250 km a v cestě převýšení taky 600 metrů. Na kterým kanále vysílal už nepamatuju ale víc než 30 to nebylo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zdenku,ja mam furt pocit,ze jsme se pred temi dvaceti lety potkavali na sedmicce nebo ctrnatce?mozna si pamatujes na Pepy z Ujezda.a stalici byla Hanka Kohoutovice:-)
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Celeron píše:...kdysi u nás šlo občas chytit Hoher-Bogen. To je skoro 250 km a v cestě převýšení taky 600 metrů. Na kterým kanále vysílal už nepamatuju ale víc než 30 to nebylo.
Na kanálu 28 vysílal ZDF a na kanálu 55 Das Erste BR, ten ale v Podkrkonoší nepamatuji, přijímali jsme ho ve Stříbře nad náměstím.
Ten ZDF chodil dva tři dny v roce i v Hořicích.
Hill píše:Na kanálu 28 vysílal ZDF. Ten ZDF chodil dva tři dny v roce i v Hořicích.
Víš, kde chodil nejlíp? Kolem kostela na Metličanech. Hledali jsme s kámošem nejlepší signál a paradoxně to šlo na Colorku položenou na dřevěným stole 70 cm nad zemí. A cca 120 stupňů od něho po směru hodin na tom samým stole chodil celkem spolehlivě Lobau. Já zase doma ve městě koukal na dvoje poláky, myslím na K3 a K27 ale už nevím přesně.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Radši si počkáme, komu která opravdu vzdálená stanice ještě něco na pár dní nebo hodin smázne.