DO k TV Samsung T220HD, typ Samsung BN59-00624A = AA83-00655

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

DO k TV Samsung T220HD, typ Samsung BN59-00624A = AA83-00655

#1 Příspěvek od robo »

Koupím dálkové ovládání k tv Samsung T220HD. Děkuji za nabídky a přeji hezký den.
fredis

#2 Příspěvek od fredis »

Rotor rotuje a stator stagnuje...
Kvicala_r

#3 Příspěvek od Kvicala_r »

nebo
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... N59-00624A
Kupoval sem celkem 4 kusy (2 různé typy) a všechny chodí úplně v pohodě. Zpracování a materiál se zdál nerozezentelný od origo DO. Jen si počkáš cca měsíc. Zkontrouj si, že jsou tam podle obrázku všechny tlačítka. Trochu sem se vypekl, když sem se uhlédl v jedné drobnosti ve funkcích tlačítek
robo

#4 Příspěvek od robo »

Většinou nakupuji na ebay nebo tam kde je paypal. U Alika jsem jednou nakupoval a porušil jsem pravidlo paypal a zaplatil kartou. A co já vím měsíc po si někdo na moji kartu nakoupil za 100 doláčů. Banka mě po prověření že to nebyla moje platba money vrátila ale byl jsem z toho pěkně vytočený. Nasledovalo zablokování karty a její výměna. A tak když nějaký nakup v cizině tak jedině přes paypal. Ale výběr mají slušný. Hledal jsem na ebay ale cena. asi original, možná proto byl na stejno jak origoš u samsungu v česku. To je pak lepší koupit doma. Nemusím mít nový, spokojím se i s použitým když bude příjemná cena.
Kvicala_r

#5 Příspěvek od Kvicala_r »

Malinko OT: Ještě se mi naštěstí nestalo, ale i z toho důvodu mám dvě karty a na té pro platby na netu mám limit nastaven na nulu. Limit povyšuju jen na platby, keré vím že mám provést v daný moment.
Obecně věřím teď výrazně víc Ali, než Ebay i díky tomu, že než potvrdíš bezproblémový obchod peníze drží Ali - takže v případě sporů je jejich vrácení mnohem jednodušší a taky bych řekl respekt prodejců výrazně vyšší.
robo

#6 Příspěvek od robo »

Tak nikdo nema ? Mam ucet u KB a tak me asi nezbude nic jineho nez si poridit kartu pro nakup na All.
soucek

#7 Příspěvek od soucek »

Zkusím večer kouknout do zásob, když tak dám vědět.
Pivo lahvový....a půl je hotový.
Kvicala_r

#8 Příspěvek od Kvicala_r »

Pokud bys fakt tápal, můžu max objednat na Ali a poslat to na Tvoji adresu..
robo

#9 Příspěvek od robo »

Tak jsem jeden zakoupil pres sbazar. Novy za 300penez vcetne prepravni sluzby. V emailu je jmeno a nazev nejake firmy. Koukl jsem na web a to jmeno tam je uvedeno vcetne mobilu na ktery jsem volal. Timto vsem dekuji za pomoc a dam vedet zda prisel. Pekny den.
Edit: Ovladač dorazil v poradku a je funkcni.
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“