Reklama na e-mail.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jano2

Reklama na e-mail.

#1 Příspěvek od jano2 »

Zdravim všetkich,da sa zabranit reklame na e-mail?,niektory den mi ich pride aj 50.Dakujem.
vladodyno

#2 Příspěvek od vladodyno »

Hľadaj čarovné slovo Unsubscribe.
Ak ho nenájdeš označ správu ako Spam.
p32

#3 Příspěvek od p32 »

cookies z nějakého webu
dobrman

#4 Příspěvek od dobrman »

Mám gmail, pošťáka nepoužívám a se spamem mám minimum práce. Gmail má dobrý aut. filtry a pár jsem si jich i nastavil a dá se říct, že spam vidím jen když kouknu do složky spamu . Denně tam přibývá tak 20 - 30 mailů ...
Achab

#5 Příspěvek od Achab »

Dvacet třicet spamů denně - to nemám na Seznam mailu běžně ani za jeden dva měsíce... :D
Vlastní filtry vůbec nemám potřebu používat.
konosuke

#6 Příspěvek od konosuke »

vono stačí si jednou prohlídnout nabídku gramofonů, televizorů či motorek a knih na nějakém e-shopu a v ten moment Vás vidí a chodí Vám nevyžádané reklamy
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Achab

#7 Příspěvek od Achab »

To je spíš smůla - z prohlížení většiny běžných e-shopů zas tak často nějaký větší spam nehrozí. Občas jsem byl i na méně důvěryhodných stránkách a spam je přesto v rozumných mezích.
Při nákupu v e-shopu taky občas někdo zapomene odznačit volbu o zasílání reklamních a obchodních sdělení. E-mail adresu pak využívá k reklamě třeba řada obchodních partnerů.
dobrman

#8 Příspěvek od dobrman »

Achab píše:Dvacet třicet spamů denně - to nemám na Seznam mailu běžně ani za jeden dva měsíce... :D
Vlastní filtry vůbec nemám potřebu používat.

Ono jde ve valný většině o nabídky z shopů. Tam i přes odmítnutí zasílání, ti začne chodit nabídka ze sesterskýho. Jelikož objednávám drobnosti na e-cig i pro známý a kolegy, mám registraci na cca 20 asijských obchodech a asi tak na 10 evropských. To už pak e-mailovou adresu rozhodí do všech koutů.
A taky se mi dost často objevují různé "výhry" v podivných loteriích (150 000€ a pod.) :D
Nej byla nabídka na pomoc při převodu 600mil $ do Evropy z HK. Za to bych dostal 10% :D :D a já blb to hodil do spamu :D
p32

#9 Příspěvek od p32 »

dobrman píše:Nej byla nabídka na pomoc při převodu 600mil $ do Evropy z HK. Za to bych dostal 10% :D :D a já blb to hodil do spamu :D

Blb by jsi byl, kdybys s tím souhlasil a teď se schovával v sudu na dně přehrady. :wink:
kejki

#10 Příspěvek od kejki »

konosuke píše:vono stačí si jednou prohlídnout nabídku gramofonů, televizorů či motorek a knih na nějakém e-shopu a v ten moment Vás vidí a chodí Vám nevyžádané reklamy
Z návštěvy vidí mou adresu? To jsou tedy sakra dobří.
konosuke

#11 Příspěvek od konosuke »

možná jsem se vyjádřil nepřesně: ne přímo do mailu ale na prohlížeč který používáš
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Achab

#12 Příspěvek od Achab »

Proto taky v prohlížeči ani jinde neukládám hesla a podobné přístupové údaje.
p32

#13 Příspěvek od p32 »

kejki píše:
konosuke píše:vono stačí si jednou prohlídnout nabídku gramofonů, televizorů či motorek a knih na nějakém e-shopu a v ten moment Vás vidí a chodí Vám nevyžádané reklamy
Z návštěvy vidí mou adresu? To jsou tedy sakra dobří.

Ne, nejsou. To je samozřejmost u každého přes ty podělané a povolené cookies. Tvou IP adresu mimochodem vidí každý web a když máš povolené vše, tak informace o tvé IP adrese leze všude do "spřátelených" informací a databází. Ale to určitě víš a asi jsi myslel něco jiného.
xsc

#14 Příspěvek od xsc »

Na IP adresu ovšem mail nechodí a ani z cookies si web informace o mailu stáhnout nemůže.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“