Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
no jo ! poáč existovaly sparty tvrdý i měký, clea za šest a krátké mars za čtyry koruny či pět ? už se nepamatuji, legrační byly značky Hi-Fi a Disco, nevěříte ? ale ano ! zahraniční slangově "ameriky" (Marlboro, Winston, JPS, Camel...)
jednotně za dvacku, to jenom při významné příležitosti jako maturita či promoce...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
pašovalo se cigára i z nedalekého Polska, značky Sport, Giewont, Damskie, Klubowe, Mocne a Carmen, ty poslední jmenované byly lepší...u nás bulhary BT cenou srovnatelné se spartou
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Zapoměl jsi na Globusky, nevím jestli tu někdo zmínil Slávie za 7,-Kčs. Byla tu i značka Marica a Cleopatra z dovozu a dost fajnové pokouření byly Golden West. Ale je to dávno, stejně jako moje poslední cigáro.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Čárda, pravá frontová machorka...nic horšího jste v hubě neměli
ještě se tu vyskytovaly albanské A - Arberia, levné jak Clea
prodávaly se študákům z gymplů na chmelový brigádě u Loun, AD1977
Když jsme jako malí kluci občas zkoušeli bafat, tak si pamatuju, že kamarád doma krad nějaký protiastmatický cigarety a pánové, dodneška si pamatuju tu hroznou chuť.... Ale bohužel mě to neodradilo a skoro 45 let jsem čoudil....
hafca píše:pokouření byly Golden West. Ale je to dávno, stejně jako moje poslední cigáro.
To byly nejlepší egyptské cigarety do roku 1967,co jsem kouřil.Po válce na Sinaji,kde se vyjímečný tabák pěstoval,zabral Izrael.Pak se znovu Goldenwestky objevily,ale už to nebylo ono,jako i Cleopatry a Suez.