sháním šikovného autolakýrníka

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
radioelectrum

sháním šikovného autolakýrníka

#1 Příspěvek od radioelectrum »

poptávám někoho kdo by mi nalakoval auto. (celý lak, nejraději i s vnitřkem) Běžná barva, potřeboval bych to i s přípravou. Tmelení, broušení. Sháním nějakého šikovného kutila, co to umí a rád si přivydělá, dát to do lakovny bych se nedoplatil. Vím že je spousta šikovných lakýrníků co to doma v garáži zvládnou. otázkou je kvalita, cena a odkud jsou. Nejraději na jižní Moravě.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jenys »

Dřív jsem si také dělal laky na auta sám, ale dnes by asi mohl být problém s ekologií, protože z toho jde dost prachu barvy a smradu ředidla a to by asi sousedi nemuseli vydýchat a kontrola by tam mohla být co by dup. Navíc pokud chceš, aby udělal všechno, tak to zabere hooodně času a k tomu když není odvětraná místnost a musí se to dělat venku, tak musí být dobré počasí.
Jsem zvědav, jestli ti do toho někdo půjde.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
petrfilipi

#3 Příspěvek od petrfilipi »

Máš SZ.

PF
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jenys »

Máš Z.S.
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
petrfilipi

#5 Příspěvek od petrfilipi »

Tak teď už bude SZ v pořádku.

PF
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“