Sháním schéma ruského budíku.
Moderátor: Moderátoři
Sháním schéma ruského budíku.
Sháním schéma ke starému ruskému budíku Elektronika 6.15 (vzadu má Isostaty) a obsahuje 3 ks K176. Nemáte ho někdo nebo nevíte, kde bych ho sehnal.
Díky za odpověď.
ZdenekH
Předmět: Sháním schéma ruského budíku.
Díky za odpoved. E-mail je Zdenek.Hynar@seznam.cz.
Co se tyka toho kontaktu na mych strankach je to udelano schvalne tak, aby se spustil Outlook Express nebo jiny postovni program (jsem zacatecnik tak to mam stejne jako velke servery SBazar atd.). Ale dik za pripominku, dodelam to do uvodu.
Co se tyka toho ruskeho budiku predbiha se zhruba o 3min/12hodin, uz jsem vymenil krystal, kondy okolo nej i ladici kondik a nic. Jeste podezrivam delicky, ale potrebuji to schema.
Diky.
ZdenekH
Re: Předmět: Sháním schéma ruského budíku.
ZdenekH píše:Zdravím vsechny.
Díky za odpoved. E-mail je Zdenek.Hynar@seznam.cz.
Co se tyka toho kontaktu na mych strankach je to udelano schvalne tak, aby se spustil Outlook Express nebo jiny postovni program (jsem zacatecnik tak to mam stejne jako velke servery SBazar atd.). Ale dik za pripominku, dodelam to do uvodu.
Co se tyka toho ruskeho budiku predbiha se zhruba o 3min/12hodin, uz jsem vymenil krystal, kondy okolo nej i ladici kondik a nic. Jeste podezrivam delicky, ale potrebuji to schema.
Diky.
ZdenekH
Vlastním také jedny letité .Za rok se zrychlí asi o 5 minut.
Na e-mail jsem Ti poslal 7 schemat snad se bude nějaké hodit.
Všem dik.
- Artaban001
Kdyby se dal nějak zapojit výstup z krystalu, aniž bych ho rozladil, tak by se podobně dal sladit i "NF" obvod.
Kdysi jsem někde zaslechl, že se dá frekvence 32KHz krystalu sejmout elektretovým mikrofonem, nevím, co je na tom pravdy