Koupím: Moto JAWA 250/353
Moderátor: Moderátoři
Koupím: Moto JAWA 250/353
zkusím to i tady. Nemá někdo doma ve stodole motorku kývačku s doklady. Tedy stačí mi jen doklady nejlépe r.v 1961. Po dědovi mi zůstala motorka kterou - jak se to kdysi dělalo koupil za flašku a nikdy ji nepřepisoval. Děda už bohužel není mezi živými, původní majitel taky a doklady neznámo kde....
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Domnívám se že u veteránů by to nějak mohlo jít i bez kupní smlouvy. Majitelé veteránů válečného původu taky určitě neměli kupní smlouvu třeba s Wehrmachtem když bylo vozidlo původně sebrané někde ve škarpě...rezis píše:Jestli myslíš veterána tak taky potřebuješ smlouvu o koupi.
Tato vozidla vlastně připadla státu a mohla být legálně koupena ve výprodeji, ale neevidovaných bylo přesto dost.
http://profipravo.cz/index.php?page=art ... m=1ccb85a7
Typů 353 sice asi nebylo tolik, jako 352, ale při tolika vyrobených kusech /a mnohých dávno sešrotovaných/ klidně mohou někde papíry být k mání.
Anebo Ti poradí jiný způsob, jak stroj papíry opatřit, pokud o něm OD ví.
Takže Ty máš mašinu na značce, vedenou na OD, platíš pojistku, ale fakticky nemůžeš jezdit, páč nemáš aspoň malý TP?
A jak na tom tedy bez TP jezdil děda? To ho vůbec nikdy nezastavili?
Tedy nic neplatím a nejezdím.
Zkusil jsem tady jestli někdo nemá/neví. Ono na internetu jsou většinou překupníci a 25tis se mi zdá hodně. (rád bych do 10tis... asi bych i 15tis překousnul)