Windows 10 Creators Update

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xsc

#16 Příspěvek od xsc »

Ano, uživatel má přece s nadšením přijímat to, co mu MS předloží. Takže když MS neumí udělat obyčejný SP a místo toho každý půlrok provádí reinstalaci OS, je to správné a uživatel má jásat :-)
JiriTom

#17 Příspěvek od JiriTom »

Kotrmelce Microsoftu mě taky vadí (raději bych to řekl hodně sprostě) a že jich v poslední době není málo. :roll:
Pro běžného uživatele je zatím stále lepší řešení nechat aktualizace probíhat, než se stále hrabat v nějakých zákazech a řešit nestandardní situace - můj názor, nic víc...
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od PvvS »

POkud mi po aktualizaci kromě jinýho přestane fungovat několik programů, například Paint Shop Pro 3, Sharp SDR, Office XP a několik dalších, tak děkuji a strčte si ty aktualizace někam. Nabudu kupovat Sw znovu v jiný verzi jenom kvůli tomu, že si u MS někdo usmyslel že potřebuju hromadu nesmyslů. Stačil reset do výchozího stavu a všechno zas zázrakem jede.
p32

#19 Příspěvek od p32 »

JiriTom píše:A co dlouhodobě přinese zákaz aktualizací ? Pro standardního uživatele není zakazování čehokoli dobrá volba. :wink:

A proč sem píšeš takové blbosti? Už jsi někde prokázal, že bez aktualizací woken se nedá žít?
xsc

#20 Příspěvek od xsc »

Ono to bývá někdy i vtipnější. Update program odinstaluje jako nekompatibilní, ten pak jde do nové verze normálně nainstalovat :-)
JiriTom

#21 Příspěvek od JiriTom »

p32 píše:
JiriTom píše:A co dlouhodobě přinese zákaz aktualizací ? Pro standardního uživatele není zakazování čehokoli dobrá volba. :wink:

A proč sem píšeš takové blbosti? Už jsi někde prokázal, že bez aktualizací woken se nedá žít?

Blbosti píšeš ty, kde jsi prokázal, že je dobré zakázat aktualizace ?
JiriTom

#22 Příspěvek od JiriTom »

PvvS píše:POkud mi po aktualizaci kromě jinýho přestane fungovat několik programů, například Paint Shop Pro 3, Sharp SDR, Office XP a několik dalších, tak děkuji a strčte si ty aktualizace někam. Nabudu kupovat Sw znovu v jiný verzi jenom kvůli tomu, že si u MS někdo usmyslel že potřebuju hromadu nesmyslů. Stačil reset do výchozího stavu a všechno zas zázrakem jede.

Nic ve zlém, opět jen můj názor: standardní uživatel nepoužívá ve W10 Office XP a PSP3.
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od PvvS »

To byla jen ukázka, co přestalo jet mě. A stačí se podívat po netu, kolik dalších programů prostě po update nepojede. Je toho docela hodně..
markoni
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od markoni »

Za chvíli PC spouštím jak se tomu vyhnout když asi nebude k dispozici odálení toho nesmyslu ? díky :pc:
PvvS
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od PvvS »

No nechat to nainstalovat a pak se vratit k predchozimu stavu. Sice trochu hokna, ale chodi to.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od markoni »

PC mám spuštěno zatím se nic neděje ještě mi nenaskočila ta aktualizace asi zas při příštím spuštění 8O no to jsou nervy :D kdy to bude
Sice trochu" hokna", ale chodi to.

:?: nechápu jako že je to na ho***!!!!
JiriTom

#27 Příspěvek od JiriTom »

Hokna = práce
xsc

#28 Příspěvek od xsc »

markoni píše:Za chvíli PC spouštím jak se tomu vyhnout když asi nebude k dispozici odálení toho nesmyslu ? díky :pc:
Jak se tomu vyhnout už jsem psal. Stáhnout zde https://support.microsoft.com/en-in/help/3073930/how-to-temporarily-prevent-a-driver-update-from-reinstalling-in-window wushowhide, spustit a update na verzi 1703 (Creator update) zakázat.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od markoni »

Tak jsem asi v průběhu "aktualizace" zatím mě ubylo místa na HD o 10GB
markoni
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od markoni »

Tak den poté co jsem zjišťoval co mě napadlo programy tak mě to funguje vše akorát nejde mi Bluetooth nejde připojit nokia 306 před tím šlo :oops:
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“