Mikrovlnka Brand
Moderátor: Moderátoři
Mikrovlnka Brand
Setkal jste se s tím někdo? Napadají mě dvě různý příčiny, buď degradace plastu mikrovlnama a nebo že se pálí motor otáčení. Jenže plast kruhu s rolnama je netknutej a pokud by se pálil motor otáčení asi by to smrdělo dlouhodobě. Že by do toho trojhranu něco nateklo a pálí se to považuju za nepravděpodobný. Mikrovlnka nemá gril ale výkon má psanej 1KW.
Otázka taky je, pokud bych ten trojhran vyráběl (pochybuju, že se to dá sehnat jako ND) tak z čeho? Plasty mám k dispozici silon, alkamit a delrin.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
fredis píše:Dneska jsem ten trojhran měl v ruce na SD![]()
. Jestli tam vydrží do soboty tak ho vezmu.
Jako z toho Branda? Nebo z jiný? Myslíš že jsou obecně záměnný? Někde se mi válí 27l Whirpoolka, s profláklým magnetronem, tak ji zkusím zkanibalizovat.
Díky
Zkusil jsem dát na talíř Simaxovej pekáček a litrem vody a začal zkoušet. 30 sekund, minuta, dvě, čtyři, osm. Pokaždý jsem šáhnul na unášeč a dobrý. V podstatě po těch cca 15 minutách i když na talíři byla miska s vařící vodou, tak pod talířem měl unášeč cca 45-50 stupňů, prostě se na něm dala dlouhodobě udržet ruka.
Takže to považuju za vyřešený, otázka ovšem je, zda to ABS nebude nějak degradovat po delší expozici MW zářením. No v nejhorším se to dá vytisknout vždy znova a znova a nebo do foroty.
Ale hlavně, ABS unášeč bez sebemenšího poškození.
No v nejhorším koupím novou, tahle má "jen" 9 let.