jde odstranit uživatele ve WIN VISTA ?
Moderátor: Moderátoři
Není vůbec zač, nějakou dobu ho používám jak na windows tak na linux a jediná část teamu která kdy udělalla chybu jsem byl vždy já v nastavení : )
po vložení obrazu před započetím tvorby ještě doporučuji zkontrolovat nastavení ! autodetekce si pri procházení v pc může něco změnit..
rnbw
Rychlost instalace záleží ve velké míře i na hardware počítače, ale pro prodej není třeba instalovat nic navíc než os,možná nějaké ovladače pro starší železo, jelikož, jak jsem naznačil, většina lidí si stejně dá ten "svůj" alespoň já v tomto žiju... a pokud ne tak tak je to uživatel tak neznalý že stejně neví co vlastně potřebuje.
a pokud jde o update os tak jsou instalačky obsahující všechny stejně jako knihovny, vsechny dx apod. a rozhodně to není na půl dne..
jistě jde i o to jak je manipulátor znalý a jaké má zdroje, pokud má někdo problém s tím kde vzít jakou instalačku, je to něco jiného než když jdu na jistotu s ověřeným obrazem, postupem a software.
ovšem postup je na tazateli, mě přišlo vhodnější udělat čistou instalaci a v jejím průběhu se šťourat v nose třeba, než se trápit překrýváním dat a hledáním hesel ... člověk který ví kde a jak hledat si najde data i na naformátovaném disku...
Ja pred predajom prepisem cely disk (aby tam nezostali ziadne data a sucasne ako test disku) a potom nainstalujem Windows, ku ktorym je tam licencna nalepka. Doinstalujem aj drivery, ak nejake treba, dalej posledny service pack a na koniec updaty, aby to bolo aktualne.
jen není pravda že je to práce na půl dne, mám instalačky které obsahují všechna update os a mnohem více, vše je o zdrojích, nepřišel jsem soutěžit nebo se hádat, jen jsem uvedl alternativu pro tazatele která se mi zdá účnnější než zachraňovat cosi co je stejně na nic. Volba je na něm a nikdo z nás neví kdo to chce koupit a jak je schopný.
pokud by jsi měl nějaké doplňující informace pro mne nebo otázky napiš mi sz at tu zbytečně nespamujem.
- radioelectrum