OVP ctv 2844
Moderátor: Moderátoři
OVP ctv 2844
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Re: OVP ctv 2844
madyyy píše:Ahoj.potrebujem radu.mam tento telkac a sprava sa tak ze ma horizontalne cez stred len biely pasik.co to môze robyt?moc sa v tv nevyznam ale elektronika ako taka mi je velmi blizka,lebo pracujem v tej oblasti.len tv nejak nerobim.Dakujem
vadné vychylování. Radši to dej do opravny.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
madyyy píše:Skus mi radsej povedat co vo vychilovani?ja sa rad s tym pohram.co byva najcastejsie?mne sa uz par tv podarilo opravit.ale len take lahsie zavady ako je studak,prerazeny BU,vadne VN...
no prostě to vychylování neběží... já nejsem opravář, takže tomu taky moc nerozumím, ale takto se to projevuje, to je celkem známé
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kondik píše:radsej to nechaj tak, narobis viac skody ako uzitku. (Ked vies teda jednoduche zavady ako napr. prerazene BU... tak okrem jeho vymeny co este robis aby neodisiel znova? Ak odpovies tak ti poviem co je tam vadne ked mas zvisly pas).
No, já pochopil, že má vodorovný pruh. Pokud je to tak, máš vadu ve vertikálu, hlavně to nenechávej dlouho svítit, ať si nevypálíš ten pruh do stínítka. Jinak, platí to co ti doporučil kondík.