Nové výtisky knihy Jaroslav Lukeš - Věrný zvuk

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
perwin

Nové výtisky knihy Jaroslav Lukeš - Věrný zvuk

#1 Příspěvek od perwin »

Zdravím vespolek,

právě mi dorazil poštou zbrusu nový výtisk knihy od Jaroslava Lukeše - Věrný zvuk z roku 1962. Kniha totiž není v antikvariátech téměř k dostání a pokud ji někdo někde prodává, tak za nesmyslně přemrštěné ceny.

Mě nový výtisk stál 293,- i s poštovným (dostal jsem ovšem 50% slevu na první výtisk). Firma, která mi to vytiskla, se nazývá Peecho.

Myslím, že se výtisk opravdu vydařil, jedná se o kus kvalitní práce. Ano, pár detailů by šlo nalézt, jako například že obsah je příliš ke středu, pohodlnější by bylo mít texty více u okrajů, ale není to nijak kritické. Přebal je ohebný a měkký (není tvrdý), vnitřek pouze černobílý, všechny papíry matně lesklé. Rozměry 108 x 153 mm, tloušťka 16 mm (328 stran). Vizte fotky v příloze.

Kdo máte zájem, objednávat můžete zde: https://www.peecho.com/print/en/311566
Přílohy
IMG_6307.JPG
Ukázka obsahu
(119.86 KiB) Staženo 13 x
IMG_6305.JPG
Ukázka náhodné stránky
(167.88 KiB) Staženo 27 x
IMG_6303.JPG
Zadní strana knihy
(133.12 KiB) Staženo 3 x
IMG_6302.JPG
Kniha doručená v plastovém obalu
(133.34 KiB) Staženo 4 x
IMG_6300.JPG
Balík doručený Českou poštou po 1 týdnu od odeslání z výrobny z Nizozemska
(135.79 KiB) Staženo 11 x
Exemplis discimus. - Na příkladech se učíme.
vasilceral

#2 Příspěvek od vasilceral »

Taky rád listuji v tisku než-li na monitoru. U knihy si lehnu a u počítače jen ta židle. A oči jsou za chvíli unavený.
konosuke

#3 Příspěvek od konosuke »

pěknej titul trochu znám když ještě figuroval v policích knihoven akorát mě udivuje že českej autor se musí objednat v Nizozemsku :cry:
též koukám po http://www.databazeknih.cz/knihy/tranzi ... ony-271649
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
serviceman

#4 Příspěvek od serviceman »

Tiskáren, které ti vytisknou tvoje pdf, je hafo. Sám používám Knihovničku v Brně. Obvykle tisknou na laserovce od deseti kusů za několik desetikorun. Mrkni na jejich kalkulačku.
Nebojte se skloňovat (i cizí slova).
elektrosvit

#5 Příspěvek od elektrosvit »

Tranzistorové magnetofony se často vyskytují na Aukru, většinou za pár korun. :wink:
konosuke

#6 Příspěvek od konosuke »

pravdaže, tiskárnám velkým a.s. se komerčně nevyplácí reedici zařazovat do plánu pro mizivý zéjem publika a nepatrný náklad 2000 výtisků řekněmě, no jenom koukněte - rok vydání 1963, za tu dobu elektronika udělala gigantickej pokrok kupředu
ale, existujou i jiné možnosti jak popsal serviceman
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“