DVD přehrávač
Moderátor: Moderátoři
DVD přehrávač
Stejně mají ve finále šikmý voči všecky tři značky, takže si příliš nevybereš - i ten původně holandský Philips se dneska dělá téměř výhradně v ťamanských oblastech světa... rozdíly jsou hlavně ve vybavení nejrůznějšími dekódovacími systémy pro různé formáty záznamu a v komfortu při používání a obsluze.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Těžko radit, když nenapíšeš cenovou relaci - ale orientačně - LG je běžnější - spotřebnější, než druhé dva, ze kterých se o Panasonicích hovoří v lepších souvislostech - ale záleží na konkrétním typu, samozřejmě nějaký High-Endový Philips bude asi špičkověji vybavený a vyrobený, než spotřební typ od Macušity-Panasonicu.
Stejně mají ve finále šikmý voči všecky tři značky, takže si příliš nevybereš - i ten původně holandský Philips se dneska dělá téměř výhradně v ťamanských oblastech světa... rozdíly jsou hlavně ve vybavení nejrůznějšími dekódovacími systémy pro různé formáty záznamu a v komfortu při používání a obsluze.
No ja myslim ze se dnes v asii dela vsechna elektronika, nebo aspon vetsina. Cenu bych chtel tak do 2,5k. A chtel bych aby to umelo klasicky typy DVD, a divx popripade i xvid.
Co se týká výrobce, já osobně bych šel do Japíka - tedy Panasonic, ale nenech se ovlivnit - já jsem na koncern MACUŠITA vysazený už hodně let, ještě z doby, kdy potřeba koupit něco z jejich produkce vyžadovala buď mít příbuzné v kapitalistickém zahraničí, nebo porušit tehdy platný devizový zákon a pod rukou sehnat BONY - protože u nás TEHDÁ šly jejich věci vesměs koupit jen v TUZEXu.