Je ale zvláštní, že se používají pro totožné funkce. Díval jsem se do servisky Philipse 460, jsou zas s jiným označením T0xx, ale se stejnou funkcí, Zajímalo by mě, jestli se dají nějak nahradit.
Můžou mít stejný "jádro" = aritmetickou výpočetní jednotku, ale můžou mít různě velkou paměť. Řídící program se naprogramuje "odspoda" = od nejnižších adres paměti a když zůstane část volná, ničemu to nevadí, protože program pracuje se stejnýma hodnotama ve všech verzích...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Paměti ROM mají oba MCU 4kB, může být prostě jiný firmware, očekával bych, že pokud jsou jinak záměnné, tak že novější verze bude mít něco uděláno nějak lépe, či opravenou nějakou chybu (snad ), pokud přehrávače chodí s oběma typy, tak bych to s klidem používal a neřešil.
Takže dekodér jsem vyměnil, motorek se točí správně, bohužel nereaguje na servo šváb.Vrtí se stále stejnými otáčkami, potřeboval bych ten MAB8441P/T082. Nemá někdo? Nebo nekoupil z Alliexpresu?