Katalógy súčiastok Tesla (1983 - 1989)
Moderátor: Moderátoři
My jsme těmhle katalogům říkali "Kubátovy katalogy snů". Kubát byl za bolševika ministr na Ministerstvu elektronickýho průmyslu, nebo jak se to jmenovalo.
Vzniklo to jako trafika vyčleněním z Ministerstva lehkýho průmyslu, když se bolševik rozhodl někdy v první půlce 80-tých let "dohnat svět". Jak to dopadlo, je všeobecně známé.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Zas muzu uvolnit dost mista v knihovne.
Jen takovou drobnost. Kdyz jsi dal jako prvni stranku obalku, dej cislovani stranek az od druhe stranky. Pak bude listovani primym zadanim cisla stranky sedet presne podle cisel stranek katalogu - viz obrazek.
Je to sice prkotina, ale kdyz uz jsi s tim mel takovou praci, tak te pet kliknuti navic nezabije
- Přílohy
-
sss.JPG- (41.79 KiB) Staženo 11 x
termit256 píše:Pekna prace, klobouk dolu!
Zas muzu uvolnit dost mista v knihovne.
Jen takovou drobnost. Kdyz jsi dal jako prvni stranku obalku, dej cislovani stranek az od druhe stranky. Pak bude listovani primym zadanim cisla stranky sedet presne podle cisel stranek katalogu - viz obrazek.
Je to sice prkotina, ale kdyz uz jsi s tim mel takovou praci, tak te pet kliknuti navic nezabije
Ďakujem za upozornenie, o takejto možnosti prečíslovania v Acrobat-e som ani nevedel, ale už viem
Mám je v hrozným stavu...
Jináč mohu zase někomu přepustit spoustu, někdy i hodně odborných knížek renomovaných autorů okolo KV a VKV vf techniky, vydání od konce 50. let až po 70. léta.
Většinou je to o výpočtech, konstrukci a úskalích oscilátorů, modulátorů a koncových stupňů, rezonanční obvody..
Je to dědictví po člověku-machrovi, který do toho profesionálně dělal /komunikační technika na KV - komunikace mezi vn a vvn rozvodnami/.
Já to k ničemu nevyužiju a sběr nepřipadá v úvahu.
Místa je zatím dost, ale později už být nemusí.
- Dvoulampovka