Jak rozhejbat kleště kombinačky
Moderátor: Moderátoři
- weed_smoker
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- elektrosvit
jsou i mechanické procesy - kladivo/palice udery do rukojetí nebo tvrdý drát do štípadel, následně dojde zaručeně k jejich skoro totální destrukci či bočnímu rozviklání !- Mám veľmi dobré skúsenosti s vodou. Ano, obyčajná voda. Vložiť do vody na deň-dva.
A těď ode mně: když jsem na chalupě našel zapomenuté kombinačky přes zimu venku, tak jsem je nejprve nechal "odrezit" petrolejem a s pomocí jemného šmilglu a hadru očistil, potom několikrát prostříkal WD40 a postupně úspěšně rozpohyboval.
- elektrosvit
Ale bude. Ohřívání je běžná metoda pro uvolňování čepů, kolíků, per nebo ložisek. A většinou je možnost více nahřát ten vnější díl, u těch kleští by to byla příslušná polovina.Celeron píše:Ekkáre, to tvoje ohřejvání asi moc fungovat nebude. Je to obojí stejnej matroš se stejnou roztažností a teplotou. Jó to kdyby bylo železo a hlína a nebo dokonce pouze nahřátá hlína či mosaz, to jde do sebe samo.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše: Hloubka/průměr důlku jsou nepřímo úměrný tvrdosti matroše, to doufám víš ... ...
Hmm, zkouška kuličkou podle páně Brinella a nebo hrotem dle páně Rockwella, to mi něco říká už od 15 let z hodin mechanický technologie.
Jinak to už pánové proboha neřešte, už na minulý stránce jsem psal, že kombinačky chodí na cvrnknutí.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Tally ho !!!!!!!
A kutilmile - nelituju tě
- weed_smoker