Čím přehrávat YouTube?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
masar

#46 Příspěvek od masar »

dj-bobr píše:Jen tak čistě pro úplnost, co jsem to tu tak pročetl - až XPčkáři zjistí, že je Firefox nadále nehodlá podporovat, dávám na vědomí existenci browseru Pale Moon...
PaleMoon používám, bohužel XP přestaly být podporovány počínaje verzí 27.x.x. Poslední verze, která podporuje XP, je 26.5.0. Ale např. Aukro si už na ní nepustíte. :wink:

p.s. Při té příležitosti doporučuji všem, kteří hledají prohlížeč, který by byl "light" a fungoval na XP, sledovat vývoj prohlížeče s názvem Otter-Browser, jehož poslední verze začínají být zajímavé. Je to jakási "truc-Opera", snažící se navázat na úspěšnou a oblíbenou (i mnou) Operu 12.x.x z dob, kdy ještě nebyla nakažena Chromem. :wink:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od ZdenekHQ »

Předevčírem jsem se bavil s kámošem, chtěl opravit diagnostiku od Bosche za 60kKč. Vadnej konektor.

Jenže dnešní "pokrok" spočívá v tom, že od XP výš už mu to nefunguje ani přes USB, ani přes Bluetooth. Z toho neobviňuju MS, jen je to jakýsi globální proces, jak vytřískat prachy.

Doufám, že podobných truc-programů vznikne víc. Být to můj obor, už na tom dávno dělám.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
PotPalo

#48 Příspěvek od PotPalo »

Otter-Browser som teraz skúsil, youtube na ňom nejde, iba zrní s nejakou chybou. Snáď to dotiahnu do funkčného stavu.
masar

#49 Příspěvek od masar »

Problém s YouTube jsem měl také a vyřešil jsem ho podle rady, kterou jsem nalezl na jejich fóru zde. Prostě si stáhni starší verzi pro XP SP2: https://otter-browser.org/tmp/otter-browser-xp2.zip
soubor rozbal do pracovního adresáře.
Poté stáhni ZIP poslední verze Otter a rozbal do stejného adresáře, čímž se program "updatuje". Pak funguje i YouTube.
:wink:
Jak jsem psal, program je ve vývoji, každý týden vychází nové "vydání", nicméně některé "mouchy" stále přetrvávají. Např. po kliknutí na odkaz posledního příspěvku ve vláknu EB se zobrazí první příspěvek na stránce.
Ale celý projekt je otevřený včetně zdrojových kódů a kdybych to uměl...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“