Debata o růžové (odděleno a přesun do HP)
Moderátor: Moderátoři
Debata o růžové (odděleno a přesun do HP)
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Svýho času se ladila barva EB týmu, a na té modré v pozadí některé barvy vypadaly fakt divně. Možná si k tomu bůčku i něco naléváš...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Ale jestli chceš, jsem ochoten Tvoje přání vyslyšet a zrůžovíš, jen to hvízdne.
Ještě, že jsem sám sobě šéfem. Jinak bych už letěl za kecání v pracovní době. Podle moderní teminologie jsem prý freelancer. Kdoví, co budu za pár let.
A bylo by to i proevropské, multikulturní a zapadající do celkového oteplování, stejně je to tu neskutečně staromódní. Asi jako moje rodina. Také staromódní, mělo by se s tím něco dělat. Představte si tu hrůzu, mám jednu mámu a jednoho tátu. A co je vrchol je to, že máma je žena a táta je muž. Jak říkám, hrozně staromódní.
Takže pokud se bude hlasovat pro zavedení růžové skupiny, já budu určitě pro
-
mrkef
Abych upřesnil, co znamená "tu" a "sem", přece jen u mne je v tom v poslední době poněkud hokej: momentálně zdravím fórum z poloostrova Pelješac.v Jižní Dalmácii.
Zajímavý je, že mi okusující se lesby nevaděj. Mám pro to jedno možný vysvětlení - nevidím je jako lesby a vnímám je tak nějak separátně.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
-
mrkef
Pokud jsou socializovaný, dokážou se jen držet za ruce a zamilovaně na sebe čučet - pokud ne, je to trapnost stejně jako když si navzájem vochutnává mandle heterosexuální pár. Znám několik takovejch registrovanejch párů a krom toho, že na některejch je "to" vysloveně zřetelně vidět na chování nebo na stylu oblečení mi nevaděj, dokud mě nezačnou přesvědčovat o svojí víře - naprosto stejně jako nejrůznější sekty. Já je prostě toleruju, dokud nezasahujou svojí soukromou zónou do tý mojí - nemám problém s nima sedět u jednoho stolu ani jet v jednom autě. Od nich nečekám nic jinýho, než že oni budou tolerovat mne takovýho, jakej jsem - heterák ... Tím to hasne, může si někdo říkat co chce. Jo, když budou budit vysloveně pohoršení, tak jsem schopnej jim i vynadat do buzen, jenže u těch který jsem zatím potkal taková situace nenastala. Nemůžu si pomoct, ti který jsem zatím potkal, byli prostě "slušný" a nebylo na nich nic nemravnýho. I když jeden z nich bej viditelnýho make-upu, nagelovanýho účesu, pečlivě vyžehlený krajkový košile a vyleštěnejch nalakovanejch nehtů ven z baráku nevyleze - jo, je nezvyklej až extravagantní, ale nevidím na něm nic nemorálního, pokud s tím nevotravuje nikoho dalšího.sinclair píše:Nevadí mi do momentu, než si dva sednou k vedlejšímu stolu a začnou se ohrabávat a oblizovat. To pak bluju jak Postránecký v Baronech.