Schéma na autoalarm

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Maty

Schéma na autoalarm

#1 Příspěvek od Maty »

čus lidičky před nedávnem jsem koupil auto a v sérii má centrál ale ovládaný jen klíčkem, ale nějakej koumák do něho dal krabičku od centrálu na DO a alarmu a tak nějak to zapojil ale bez alarmu (údaje na krabičce napíšu na konci). Potřeboval bych nějaké schéma zapojení a popřípadě i co všechno k tomu kdysi bylo.
Udaje na krabičce jsou (je teda na tom nápis Ford a na DO bylo taky logo Fordu) jinak další údaje: Part Number 2T1T-15K600-CC, CL DL RC AS, merkezi kilit uzaktan kumanda alarm, CONTR.ASY-R/CONTR LK & ALRM SYS MN, 5WK4 8037C T83SA, SIEMENS Jestli někdo budete vědět tak budu moc rád a předem Dííííky :D
denis15

#2 Příspěvek od denis15 »

Maďároš, padělároš. Pokud nikdo nic tak se podívej co nabízí jablotron. Je tam krabička +-6x4x3cm a k ní 2 klíčenky za zhruba 1000kč. Funguje to skvěle, jde to napojit i na imobilizér a světla. Dosah dle umístění v autě kolem10m (možná víc) s plovoucím kódem.
Maty

#3 Příspěvek od Maty »

Na jablotron jsem se díval a pokud neseženu informace k tomuto tak koupím kompletní novej alarm i s centrálem není to zas tak drahý ale dííky. Maďároš, padělároš :lol:
denis15

#4 Příspěvek od denis15 »

Mě rozesmálo to uzaktan kumanda . To prostě nemá chybu. Komplet centrál za 2 klacky a není co řešit-ještě ti zůstanou náhradní serva. Já bych nechal ten původní a uzpůsobil to co je v tom autě ale to je na tobě. Hodně zdaru!
Maty

#5 Příspěvek od Maty »

Díky :agree: poperu se stím :box:
Raptor181
Moderátor

#6 Příspěvek od Raptor181 »

U mna komplet central na 4dvere aj s autoalarmom za 2000Sk s DPH.
Čo neubrzdíš, to neukecáš..:pc:
:aplause::)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
MartinKas

rada

#7 Příspěvek od MartinKas »

Podívej se na stránky mondeoklubu a bude ti všechno jasný o té krabičce

[url] http://www.mondeo.fordclubs.org[url]
MartinKas

rada

#8 Příspěvek od MartinKas »

Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“