Jaké inkousty do HP inkoustovek

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

Jaké inkousty do HP inkoustovek

#1 Příspěvek od jjilek »

Zajímalo by mne, jaké jsou zkušenosti s různými dodavateli inkoustů do HP tiskáren. Sám jsem před časem začal nakupovat u BTshop (http://www.btshop.cz), Před delší dobou byly barvy vyhovující, poslední nákup z 12.2016 a možná ještě jeden dřívější z 05.2016 už nestály za nic. Po několika měsících na nepřímém světle zůstaly na fotkách jen slabé odstíny jednotlivých barev. Zůstala snad jen žlutá.
Achab

#2 Příspěvek od Achab »

S barvami jsem potíže nezaznamenal, zato kvalita neoriginálních kazet je v poslední době mizerná. Některé nevydržely ani do spotřebování inkoustu (porucha čipu). A to dost výrobců-plničů tvrdí že používá originální komponenty HP.

BTshop neznám, kazety jsem několikrát bral od PRINKu. Ale taky už to není co bylo - většinou vydrží nanejvýš jedno naplnění. Snad největší poruchovost měly neoriginální kazety firmy "Print Line."
Charos

#3 Příspěvek od Charos »

...asi ti překupníci od Číňanů dostávají stále větší s**čky, inu tržní ekonomika...
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jjilek »

Kdyby ty s...y byly jenom od Číňanů.
Achab

#5 Příspěvek od Achab »

Na doplňování kazet 337 a 343 používám inkousty Crocodile. Pro běžný tisk bez problémů vyhovují, ale na fotopapír jsem je nezkoušel. Ovšem mám je už několik let, takže těžko říct jaká je současná kvalita.
Atlan

#6 Příspěvek od Atlan »

Problem je ze odchadzaju kazety.... Doplnit nieje problem ale ked je cip v.... Tak smola.
Fotky ? Doma? To sa oplati? Kedze ti vybledli tak asi nie.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“