Funai TV-2000T MK6
Moderátor: Moderátoři
TomasX píše:For:Neeo
to je pro tebeTomasX píše:Kup si TDA3653B, elyt 100M/35V 1 ks, elyt 470M/35V, R1W-R47 1ks, diodu BYV26E 1ks a vsechno vymen a mas to zadarmo.Cca 70kc.
Radsi se podivej dovnitr, muze tam byt LA7830, to nikdo nevi.
Tato věta byla for: Pit
Nebreč - stejně by jsi na něm nevydělal - určitě by šel opravovat někam jinam.
Neeo sorry jestli jsem to napsal špatně, ale reakce Pita mi přšla mimo.
FUNAIku nevyhazuj mě slouží věrně.
já teda určitě mimo nejsem ale podle toho jak radíš to seš ty tak se zpamatuj jo
-
Návštěvník
-
Návštěvník
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
Anonym píše:OK viem ako to myslis. takze je vsetko v poriadku.Ja som potreboval len poradit. Keby som mal schemu tak je to jednoduchsie( Uz ju mam ) Lenze bez schemy sa vsetko robi tažšie ved to vies dobre aj sam. Tak sa majte.
Neeo, tohle není o schéme protože každý kdo o funkci TV něco ví, tak vertikál najde i bez schema. Tvůj dotaz byl natolik "laický" (bez toho že by jsi někde něco změřil a zeptal se tedy na konkrétní problém), že reakce Pita na TomaseX který ti tady vyjmenuje pomalu i pozice co kde máš vyměnit byla naprosto správná!!
Není to nic osobního, nemám důvod mít něco proti tobě, televize je tvoje tak si s ní dělej co chceš. Tady jde o ten problém že existuje spousta "výměnkářů" kteří nemají o funkci TV ani ponětí ale se**u se nám do řemesla, znehodnocují ceny naší práce protože do toho pochopitelně fušují na černo bez placení daní a desítky dalších výdajů které musí servisman živnostník zaplatit bez debaty, no a takový se tu zeptá a nějaký TomasX mu to naservíruje na stříbrném tácu do detajlů.
Kdo se tímhle oborem ale živí a ví co to obnáší, tak pokud má trochu zdravý rozum tak svoje velmi draze nabité vedomosti určitě všelijakým kočárkárníkům servírovat nebude. Jak píše Pit, je velký rozdíl mezi poradit a poradit. Nechci to rozebírat do detailů abych nenapsal román, kdo je servisman z oboru tak rozumí.....
- PetrK
- Kontaktovat uživatele:
¨wiktor píše:to je fakt at zijou studeny spoje a teply servisaci.
To wiktor: No jo, teď jsi nám to nandal
To kimi: konkurent mě nevadí, kolegovi klidně rád poradím i kdyby byl od vedle. Ale soused "kočárkárník" který se naučil kam se zapojí ty tři dráty na zvuk, sem tam někde (a třeba zde na netu) pochytá nějaké rozumy a dělá si z toho nezdaněnou černou živnost, tak ten mě vadí víc než silně, jednoho takového nedaleko mám.