Shell Smart body a odměny.

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Michal22

Shell Smart body a odměny.

#1 Příspěvek od Michal22 »

Mám několik let Shell Smart kartu, teď dokonce prémiovou.
Tak jsem nashromáždil už asi 8500 bodů.
Ale pořád nějak nemůžu najít něco zajímavého, za co bych je utratil.
Nemáte někdo nějaký tip? Třeba jsem něco přehlédnul.
A co vlastně s body děláte vy?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od forbidden »

Kartu mám taky už hodně let, tak 10 určitě. Body nijak intenzivně nesbírám, protože většinou jedu k benzince, která je prostě po ruce. Ty odměny jsou tragédie, to souhlasím. Když bych to přepočítal na peníze, tak třeba ty blbý Ferrari věci vyjdou snad na tisíce. :lol: Takže body většinou utrácím prostě za myčku, nic jinýho mi smysluplný nepřijde.
Michal22

#3 Příspěvek od Michal22 »

Tak já zase tankuju více méně jen na té Shell pumpě, protože je jediná, kolem které pravidelně jezdím.
A dávat svoji prehistorickou šunku do myčky, to by mi ji mohlo taky úplně rozložit :-)
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“