Tak predstavu už mám, ešte to musím doladiť. Nejak to zlátam. Poďme ďalej. Nadpis som upravil.
Ešte som neupresnil typ auta. Je to HTP z r. 2004, 12-ventil, 47 kW. Napísal som do Škoda fóra, ale tam mi to pripadá akési mŕtve. Tu sú ľudia, čo poznajú haťapky, tak snáď niekto poradí. Tak k veci.
V rámci psiny som dospel k demontáži priehradky na odkladanie vecí na strane spolujazdca. To kvôli ťahaniu káblov. A zistil som, že nad tou priehradkou je nevyužitý priestor. Dokonca pri pohľade odspodu som videl niečo, čo mi pripadá ako príprava alebo predpríprava pre kastlík zhora pre iné auto. Rád by som ten priestor využil tým, že tam ten kastlík osadím a tedy budem mať tie priečinky dva. Odkladacieho priestoru, ako vieme, nikdy nie je dosť. A nemám rád hluché miesta, keď sa dajú pekne využiť. Neviem, či si myslím správne, moja predstava je taká, že by som do palubovky opatrne vyrezal dieru a do nej by som zasunul akúsi mysku (s poklopom). Tá by tam bola jednoducho nasunutá, podobne ako sú osadené vetracie mriežky, len sú nasunuté. Prípadne odspodu zaistená patričnými úchytkami, nepoznám ten systém. Pozrel som u niekoľkých predajcov (cez internet), nepodarilo sa. Neviem hľadať. Takže ak niekto má prehľad, prosím o upresnenie problematiky. Dík
Tá priehradka mohla byť kľudne väčšia a teraz by som nemal čo riešiť. Ale takto by to bolo lepšie, keby sa to podarilo. Bolo by to praktickejšie.
Pozerám, že som nič nové nevymyslel. Teraz to u mňa vyzerá nejak
takto, dajme tomu a chcem to mať asi
takto. Teda až na ten bordel no. Dúfam že nebudem musieť meniť celú palubovku.