Výroba DPS s pomocí tiskárny

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Victronix

#136 Příspěvek od Victronix »

Co je špatně přesně nevím. Buď to je to tonerem, nebo tím, že máš tu desku jako prase. Pořádně jí vyčisti. Ať není zaoxidovaná, je čistá a odmaštěná.
Hledám ideální řešení...
markoni
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od markoni »

Uznávám že to vypadá tak jak to vypadá :oops: já jsem to čistil jemným smirkovým papírem co jsem našel doma.Čím to vyčistit ideálně?.S tým tonerem :já si nemohu poručit v fotoateriéru jak sytě mě ho mají vytisknout nebo co já potřebuji, je sice pravda že od vytisknutí už uběhla delší doba i toto muže podle mně hrát roli.Já jsem měl kdesi stáhlé instruktážní video s youtubu a kde ho hledat 8O ? akorát si vzpomínám že žehlička byla nastavena na vlnu díky
Atlan

#138 Příspěvek od Atlan »

Ten navrh plosaku tiez nic moc. Ale k veci.na fotke je ten plosak nejaky tmavy....
Neviem ako velmi ho mas zoxisdivany ale kup 1000 brysny papier a prebrus to na sucho pripadne pod vodou.
Musi to byt krasne leskle a hladke(zase nezbrus vsetku med dole). Po vybruseni, zober praci prasok z modrimi granulami :D troska prasku nanes na mokry plosak a hubkou alebo prstami osuchaj cely plosak. Oplachni pod vodou a nechaj uschnut. Hlavne nechytat uz rukami med.
(prasok je svinstvo pouzi rulavice, stare plosakt nepouzivam a na novych staci proces s ppraskom.

P.s. vlakno ma 10 stran to sa precitat da navyse by sisa nieco naucil.
A ze je to nad tvoje sily je blba vyhovorka.
makak

#139 Příspěvek od makak »

Pokud se předloha PCB tiskne laserovkou na průhlednou fólii, doporučuje se vystavit parám ředidla, aby se toner slil a tím se snížila propustnost světla.

Otázka: Musí to být toluen, nebo stačí aceton ? Přece jen aceton je dostupnější a není to až takové svinstvo, jako toluen...
Odpovědět

Zpět na „Poradna“