SE K700i

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
denis15

SE K700i

#1 Příspěvek od denis15 »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neví, jak změnit funkci tlačítka Online na nějakou jinou. Dost mě štve, že se to vždy připojuje a já to pak platím. Díky.
Hill
Administrátor

já taky!

#2 Příspěvek od Hill »

Zatím každý tvrdí, že toto tlačítko je natvrdo a funkci nelze změnit. Tak by mě to taky zajímalo, jestli na to neexistuje nějaká vychytávka.
Zatím mám nastavený automatický zámek klávesnice. Rozhodně se zamčenou klávesnicí se ani náhodou nepřipojíš.
denis15

#3 Příspěvek od denis15 »

To je fakt ale vždy se najde někdo, kdo má jalové ruce a zkusí to. Našel jsem nějaký šílený popis, kdy tomu tlačítku přiřadíš jiný profil ale stejně se to připojuje, tak nevím, jsem z toho :cornutto:
StandaT

#4 Příspěvek od StandaT »

Díval ses na SEmanii?
Hill
Administrátor

jojo

#5 Příspěvek od Hill »

jestli myslíš tohle, http://semania.mobilmania.cz/component/ ... opic,738.0 , tak díval. Nakonec ti nezbude, než tu technickou podporu kontaktovat.
Ale je to uživatelsky nepřátelské řešení (stačila by v menu možnost přiřazení jiné funkce tomuto tlačítku, případně jeho uzamčení). Sprosťárna od operátorů.
Honza_dy

#6 Příspěvek od Honza_dy »

No jo. tohle je jeden z důvodů proč jsem při rozhodování radši šel do nokie. (nic proti SE ale myslím že těmihle "vychytávkami" odradí dost lidí co by si je jinak koupili) :D
denis15

#7 Příspěvek od denis15 »

No, já si ho koupil s dobrou vírou a všichni kolem mě byli s tímto SE spokojeni. Můj je po víkendu v opravě, protože vytuhával častěji než Windows. Jsem zvědavý, jestli to jejich oblíbené přefleshování pomůže.
toom

#8 Příspěvek od toom »

Tak zkuste tenhle postup. :arrow: http://k700i.site.cz/menu.php?menu=tipy Ja jsem se svou 700 spokojen :prst:
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“