Nene, možná v servisech, ale fyzicky už i v 813A byl jenom křemík - na místech pnp zesilovačů i spínačů jsou všude rumunské BC226 v TO18. Nevím, co přesně to Rumuni okopčili, ale je to mizérie úplně stejná, jako ty jejich BC412 a ostatně i zbytek Si produkce, co dělali sami či jako RVHP.
Ostatně Rumuni, jak je obecně známo, posrali co se dalo - třeba předání výroby MP40-MP120 v rámci RVHP z Blanska do rumunské aem je skoro legendární

. Několik jich s tímhle logem mám a jediné, co je na nich ucházející, je nehnědnoucí a neloupající se stupnice. Mám i pár citlivých kusů s dB stupnicemi a všeci mi říkají, že je to buď neopravitelné, nebo to nestojí za to. Všecky do jednoho, i typy se skleněnými ručkami mají uhnilé závěsy a vratné pružinky..
Ani operáky 709, 387 a podobné nejsou jejich práce - jenom ohavně pouzdřili hotové čipy Texas.
Snad jenom bambusové EFT za něco stály a dodnes stojí.
A to jen proto, že je vlastně od píky nevyráběli, jenom mizerně a zároveň škaredě pouzdřili původem francouzské a anglické čipy řad AC, AD a AF.
Totéž Bulhaři s jejich nf i vf řadami SFT, je to úplně totéž.
Výkonové SFT a EFT byly ve své době bohužel lepší, než naše NU73 a NU74, včetně 0C26-0C30.
Proto jsem tady nedávno sháněl SFT213-214, Hanče jsem bral až jako poslední možnost, neboť se tam s tímhle materiálem nezachází při skladování právě vlídně..
Nakonec to skončilo výbornými AD149 od jufa, šlo tam dost o jejich Ft, aby to nad 5kHz ještě vůbec dávalo nějaký výkon a zároveň neodprásklo budiče.
Nejprv jsem se pokoušel splašit Valvo 0C28, ovšem zcela marně, ani s AD143 od SGS to nechodilo nijak valně. Siemens AD149 je jiný kafe, nebýt toho zbytkáče, budu si myslet, že je to nějaký pomalejší křemík:-)