Aktuálnost EPG
Moderátor: Moderátoři
Aktuálnost EPG
Už nějakou dobu jim mám chuť napsat pár otázek. Zatím jsem se neodhodlal, mám problém se slušnou formulací toho, co mám na srdci. On jim vlastně ten Hercule Poirot nějak "přimrznul" do vysílacího schématu už asi 15 let (odhad).
To se dohaduju, podle zkušeností z práce - aby se ušetřilo, tak se zrušily určitý oddělení a profese ve firmě a najaly se na to externí firmy za fixní finance za úkon - jenže "za starejch pořádků" když se něco posralo stačilo zvednout telefon nebo zařvat do sousedních vrat na dvoře - a dokud trvala pracovní doba, pořád byl přítomnej někdo za problém a jeho vyřešení zodpovědnej - zatímcoi dneska se závada musí nejdřív zanášet do počítačovýho systému evidence závad a problémů, odkud ji přebírá odpovědný oddělení nebo ta externí firma - a reakční čas na cokoliv je silně závislej od denní doby a dne v tejdnu, například ve čtvrtek nebo dokonce v pátek odpoledne se prostě nápravy dočkat nelze, ta se dostaví nejdřív v pondělí v poledne, až potom, co se ráno outsourcová firma o problém začne zajímat a "někoho tam pošle" ...
A kutilmile - nelituju tě
Kterým EPG nesedí ani na začátku vysílání, které nedají nic, i kdyby umřel třeba autobus dobrých herců, kteří i kdyby se nakonec na něco takového zmohli, tak by klasický film české kinematografie rozsekali na nepřetržitou reklamu, občas přerušenou nesmyslně střiženým kouskem filmu?
Doprčic, dyť se podívej kolem sebe- nebýt té nenáviděné veřejnoprávní televize, tak by se už ta bedna nedala ani zapnout?
Teda pokud nejsi alergický na zelený hovada z Alzy, prášky na praní a na péro, k tomu nějaké pičpanty, tak se ti omluvám.
Já ano, bez ČT bych už dávno vyhodil krám z okna.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Na mimořádnou změnu tak může reagovat jenom Teletext, který se aktualizuje denně.
Pak ještě problém může způsobit přijímač, že si natáhne EPG a pak ho neaktualizuje. Stává se mi to občas u PC, ale třeba i Technisat do sebe nasyslil EPG všech muxů v noci a někdy na aktualizaci zapomenul. Vzhledem k tomu, že na kabelovce, kde to jindy moc aktuální není, včera bylo aktualizováno již odpoledne, tak opravená data ČT zjevně rozesílala včas.
Vím to náhodou, ale už nějakou dobu, od jednoho opravdu dlouholetého technika od zvuku.
A ten mi říkal, že termín "veřejnoprávní" je tam už nejmíň 10 let jenom terminus technicus.
Přesně jak píše Michal22 - nebýt Artu a ČT2, sotva kdy bych ten krám zapnul.
Vůči USA politicky hyperkorektní sračky typu "Homeland" by mohli taky vypustit, je to humus.
Jo a ještě jedna věc - kolik lidí naráz musí být aktuálně někde zabitých, aby ČT24 celá zežloutla a naskočila Etrychová, jako to bývalo dřív kdykoli při jakémkoli terorismu?
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Michal22 píše:mi-ro, a mají se teda chovat třeba jak komerční televize?
Kterým EPG nesedí ani na začátku vysílání, které nedají nic, i kdyby umřel třeba autobus dobrých herců, kteří i kdyby se nakonec na něco takového zmohli, tak by klasický film české kinematografie rozsekali na nepřetržitou reklamu, občas přerušenou nesmyslně střiženým kouskem filmu?
Doprčic, dyť se podívej kolem sebe- nebýt té nenáviděné veřejnoprávní televize, tak by se už ta bedna nedala ani zapnout?
Teda pokud nejsi alergický na zelený hovada z Alzy, prášky na praní a na péro, k tomu nějaké pičpanty, tak se ti omluvám.
Já ano, bez ČT bych už dávno vyhodil krám z okna.
Jj hlavně že máme těch 10 stanic plnejch hoven a jiné propagandy, který si musíme povinně všichni platit a reklamy je tam stejně kotel.
Ste dostali v léčebně vycházky nebo co?
To se ovšem pravděpodobně nikdy nestane. Nemalá část diváků zvyklá na ty komerční blbosti by se bez ČT klidně obešla, a měli by po zákonem zaručeném finančním příjmu.