Radiolokační měřicí přístroj
Moderátor: Moderátoři
Radiolokační měřicí přístroj
- Přílohy
-
gk4-19a.GIF- (278.67 KiB) Staženo 387 x
Je to měřicí přístroj pro testování přijímačů radarů a byl snad součástí nějakého radiovozu, aspoň podle stránky http://www.rwd-mb3.de/pages/2w7k.htm
honza637 píše:Moc pěkné, bohužel pochybuji, že se ti povede tu dokumentaci dostat. Jedině bys musel pátrat po ruském webu, tam by to být mohlo.
Někde na německém webu jsem našel odkaz na placenou dokumentaci asi za 40 Eur, což se mi za nejistou dokumentaci za ještě nejistější přístroj nechce dávat, "trochu" by to totiž převýšilo užitek z těch pár funkčních celků
S těmi roky natvrdo je to takové všelijak, za výjimečně nepříznivé shody okolností možná jo, ale v praxi se přikryly daleko divočejší věci. Mám vlastní zkušenost, obrazovky pro indikátor s dlouhým dosvitem (ceněné pro SSTV) v ceně x kkčs (tvrdší měna než dnes...) mi byly nabízeny za odvoz, "aby nepřekážely ve skladu na kartě". Při projeveném zájmu podloženém nějakou tekutinou by asi byla i VKV radiostanice do bratrského letounu. A to nemluvím o spřáteleném vojsku okolo dočasných kasáren a o jejich personálu žíznovém po českém skle a českých botách...
Dneska by kvůli tomu rozpoutali válku a za dvacet let bude nějaký šmelinář rozprodávat komponenty.