Souhlasím s vámi, pánové! Je to jeden z důvodů, proč chodím na net z tabletu, a občas se rozčiluju, když někdo aby dal fotku sem, šoupne ji na nějaké sračkové úložiště. Tablet, když jsem si asi před dvěma lety pořídil byl nevychovaný jak prase. Osekal jsem ho tak, že už mi dlóuho nejde ani Obchod Play, ale stala se z toho slušná věc na brouzdání netem. Občas se stane, že uvidím hlášku "Váš prohlížeč blokuje reklamu! Povolte si ji, bla blá blá".
To určitě!
Začalo to tak nevinně. Když jsem ještě jel na ZX Spectru, přesně jsem věděl, co kdy která mechanika dělá. Když jsem seděl před 286, disk už si občas zavrkal jen tak, aniž bych po něm něco chtěl. Nelíbilo se mi to, ale říkal jsem si - je to daň za komfort. No, a končí to dneškem. Kdyby končilo - nekončí, bude hůř. Nevadila by mi složitá elektronika, kdyby obsahovala užitečné a zdokumentované věci. Ani ty dveře z obrázku, pokud by pro takovou konstrukci byl rozumný důvod. Ale ty sračky navíc, co se do toho exkrementují, ty opravdu nesnáším. Raději nepůjdu s dobou. Mrzí mě, že se asi nedožiju toho, kdy si blbé lidstvo konečně nenechá tu sprosťárnu líbit. Ale každé takovéhle vlákno mě potěší. Aspoň vidím, že v tom nejsem sám.