Co to je za brouka? (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
Co to je za brouka? (přesunuto)
Mám za to, že to bude něco na bázi chrousta, jenže co jsem chrousta naposledy viděl, byl docela chlupatej, ale hlavně jeho tykadla byly jako miniaturní hřeben. Je to docela macek, na dýlku má asi 50mm.
Pozná ho někdo?
- Přílohy
-
_1000587.jpg- (288.96 KiB) Staženo 220 x
-
_1000589.jpg- (289.93 KiB) Staženo 172 x
-
_1000592.jpg- (288.67 KiB) Staženo 199 x
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Tak po náhledu na obrázky Ujce Ghůůůghla s 99,9% pravděpodobností paní Kapucínková : https://www.google.cz/search?q=nosorožík+kapucínek+samice+foto&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiS-rGhjc7WAhVmD5oKHSfiDgAQsAQIJQ&biw=1280&bih=632
A kutilmile - nelituju tě
P. S.: Koukám teď, že by to mohl bejt přerostlej páchník hnědej.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Tak dnes je jasno. Ještě mám roháče v krabičce od velkých zápalek. Je do ní tak akorát. Také nálezový stav. Kde ta krabička však je,to je mi záhada
http://nyznerovak.blogspot.cz/2008/07/n ... ucnek.html
- Přílohy
-
Nosorožík kapucínek 1.JPG- (25.93 KiB) Staženo 223 x
Mně v roce 1994 zalítla při zajíždění do zahrady vosa pod helmu - už jsem jel pomalu a aby se mi nepotil průzor na integrální helmě, nadzvednul jsem si ho - ne otevřel, protože jsem věděl, že mrchy hmyzáci lítají. Stejně si mrcha našla tu asi centimetrovou škvírku a vlítla dovnitř. Nejdřív mě několikrát bodla nad oko těsně na rozhraní obočí a čela, pak ta mrcha obletěla ventilačním prostorem ve vnitřním polstrování helmy moji šišku a dala mi další bodance vzadu do krku, když se snažila zpod helmy vyletět ven a neprotáhla se pod jejím lemem. Dva tejdny jsem byl oteklej jak Muhammad Ali, na oko jsem skoro neviděl ... A to jak říkám, jel jsem skoro krokem, bo jsem zajížděl se sajdkou z uličky bránou do zahrady před garáž ...sinclair píše:Jojo, už pár lidí bylo při "srážce" se sršní i v ohrožení života. Většinou to zalítlo pod triko, nebo v agónii po nárazu píchlo rovnou do držky či do oka.