Nový telefon
Moderátor: Moderátoři
Nový telefon
Něco jsem vybral, ale potřebuji poradit, co je nejvhodnější (nakazí se tak rychle) a zároveň co má tzn. Black list nebo White list. Potřebuji některá telefonní čísla dát do seznamu, aby mě neotravovali, ale zároveň některá dát do seznamu, že mi mohou volat tzn. i po desáté večer.
Můj výběr:
a) UMAX VisionBook P50 LTE
b) iGET BLACKVIEW A8G
c) Acer Liquid Z6E
d) Xiaomi Redmi 4A Global
Pokud máte někdo už něco podobného, tak se klidně rozepište se zkušenostmi.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Psali o něm kdysi: "Velmi kvalitní chytrý telefon střední třídy HUAWEI Ascend G300 nabídne především velmi kvalitní 4" dotykový displej ... bla, bla, bla"
Je tedy pravda, že ten displej je kvalitní stále, ale já používám jen na telefonování, pár fotek atd.
Autorizovaný servis jsem zatím nevyužil na nic za posledních asi 40 let.
Tento týden jsem ho prodal kamarádovi, měl jsem ho půl roku a naprostá spokojenost. Kámoš je taky nadšenej. Prodával jsem ho jen proto že jsem měl možnost koupit Xiaomi Note 4 a ten je o maličko větší. Oči už holt nejsou co bývaly. Jenom pozor - jeden ze slotů je takový ten duální - buďto osadíš druhou SIM nebo micro SD kartu. Já druhou sim nevyužívám tak mi to nevadilo a komu stačí 16GB tak tomu to nebude vadit taky.
K tym lacnym tlf. mal som Huawei Y625, v ramci 1e sluzobnych tlf. to bolo vykonom fakt delo
Je to proste fakt, ze za 100e celoplast a za 200e hlinikove unibody je uz na prvy dotyk citelny rozdiel v robustnosti telefonu.
A autorizovany servis zas tak nechybi, par lidi okolo resilo zarucni opravy, vymena za SWAP (stejne jako u Apple) byla rychla.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Hlavně mě láká, že to má OTG a dost velkou paměť.
Dá se k tomu připojit tiskárna a jak? Myslím klasickou laserovku nebo inkoustovku. Musí k tomu být nějaký ovládač pro tu tiskárnu nebo to jede přes něco univerzálního? Taky by mě zajímalo, na co vše je to OTG u toho telefonu použitelné.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!