Nahrávky MP3
Moderátor: Moderátoři
Nahrávky MP3
Nahrávky mají ale případ od případu různou hlasitost.Není nějaký FREE program který by ty hlasitosti trochu srovnal?Díky předem.
http://www.audacityteam.org/download/windows/
//je to zadarmo, ale musíš si pomoct ještě lamou. I když už bych se dnes pídil spíše po FLAC
Používám starý dobrý MP3Gain (betu 1.3.4, funguje i pod Win10-64bit). Umí udělat analýzu celého adresáře a potom si zvolíš, jestli chceš, aby upravil každou skladbu zvlášť, nebo to vzal jako celé album (viz. obrázek).
P.S. Ještě jsem objevil svou poznámku, soubor MSCOMCTL.OCX se musí ve Win10 (možná i u jiných) zkopírovat do C:\Windows\SysWOW64\ (u 64-bitových Windows) nebo do C:\Windows\System32\ (u 32-bitových Windows) a zaregistrovat: regsvr32 mscomctl.ocx (příkazový řádek spustit jako správce).
- Přílohy
-
mp3gain.png- (47.26 KiB) Staženo 167 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
zase na výchozí soubor.Takže byl převálcován MP3Gain a nemoho se přesvedčit, které skladby byly slabší a které silnější.Je to skoro stejné.DÍKY.
Zkusím se zeptat.Nahrál jsem film a má označení IRISA.avi.V počítači to chodí.Televize hlásí neznámý kodek a víc nic.Protáhl jse film přes Form.Factor ale bez výsledku.Televize toho moc neumí.Já se na filmy rád dívám na televizi.
Je nějaká Free možnost na řešení?
- serviceman
A kutilmile - nelituju tě
Když už jde o ta snadněji či obtížněji přenosná zařízení: uchcávali jsme blahem nad zvukem tranzistoráku Riga 103 a lepili bedny, z nichž ty ostatní budou hrát líp. A měli jsme radost, když jsme nějaký úspěch pozorovali, než jsme přišli na to, že o tom to chce opravdu něco vědět, jinak budeme shánět komponenty a utrácet za ně, aniž by se výsledný zvuk pak přiblížil alespoň tomu, co se tehdy dalo koupit v elektrách. A šli jsme po kvalitě vyšší a vyšší, někdo po skutečné, někdo po prospektem slibované, někdo po teoreticky dosažitelné, leč prakticky nepraktické, tam se nám ta jednota poněkud rozbila.
Znovu tedy připomínám, že jsme se k vrcholu přiblížili, ale buď jsme ho obešli nebo přešli, najednou koukáme, že to s námi zase jde s kopce. Výrobci opět testují, co ještě jde prodat, hlavně, když to někdo koupí. Těch výrobců, kteří se drží ve svém koutku ušlechtilého hifi, už zase tak moc nezbylo.
Jsme ale v nadmořské výšce, v níž se cestou vzhůru dařilo bastlířům, fandům, nadšencům a vůbec nám podobným. Bude se bastlit i cestou dolů? Tak bude? ...ticho... škoda.
Faktem ale je, že tak zparchantělé vřeštění, jaké slýchám z mobilů po ulicích dnes, jsem slyšel snad naposledy před 55 roky z telefonního sluchátka, když jsem ho připojil přímo na (zřejmě 30 V) rozvod rozhlasu po drátě... jen se tam o to "vypuštění nepodstatných a přeslechnutelných detailů" nepostarala komprese, ale doraz, přesněji narážení membrány na jádra cívek.