WARNING: It is not recommended to use more than around 100 LEDs, you will run into power issue, cause the connectors are at their limit. In this case solder the corners! Everything other keeps the same.
V návodu se spojují 4 kusy led pásku k sobě pomocí svorek které se nepájí. tzn jsou jen secvaklé. A doporučují tam použít maximálně 100 ledek takto spojených, jinak prý je potřeba ty spoje spájet. Pájení RGB pásku není moje silná stránka, když jsem to dělal posledně tak to nedopadlo moc dobře
Jaký je prosím problém kdybych ty pásky pouze spojil těmi zacvakávacími spojkami a použiju tam celkem 130 ledek?
Pásek je APA102 RGB adresovatelný 30 led na metr, 7,2 wat na metr. Zdroj 5V 10A
P.S. pod kuch linkou mám sai 5 metrů led pásku a ledek je tam 300 celkem vysoce svítivých a mám to povětšinou taky spojené jen zacvakávacíma, ale je to jen jednobarevný pásek takže tam je to z části spájené, ptže je tam víc místa nato prostě. Ale v těch nespájených spojích se to ani moc nehřeje atd. Tak nevím...už to tak mám 5 let a no problem. Nikde nemůžu najít proč pájet / nepájet ty ledky.
Díky za názory