OVP CTV 2134

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
eustace

OVP CTV 2134

#1 Příspěvek od eustace »

poreboval by som radu k horeuvedenemu typu, po case tj 2-3 min ide a skratuje BU508 v rks, menil som elit v budeni (ma cez tranz a malu ind.cievku) aj impulzne kondiky ale stale to nepomohlo, furt po urcitom case odide trans. pri tom sa pocas prevadzky nehreje nejak extra ma normalnu teplotu a z nicoho nic drot... je to nove šassi, ak ma niekto podobnu skusenost s tymito tak by som rad vypocul radu!

Dakujem Vam.
Naposledy upravil(a) eustace dne 31 črc 2007, 10:01, celkem upraveno 1 x.
eustace

-

#2 Příspěvek od eustace »

Na som ja pekny tlk, teraz som si stiahol schema... a v RKS je tam BU 808dfi, nejaky domaci kutil to opravoval predo mnou a dal tam S2055AN ten bol uvareny, tak ja som tam hodil BU508df a tv sa rozbehlo lenze som si nepozrel schema co tam ma byt... ale mohlo mi byt jasne ze ak je tam buden ie malym darl. a vinutim tak tam nemoze ist BU508 jedine 808dfi co je takisto darl...

som ja ale.....
Návštěvník

Re: OVP CTV 2134

#3 Příspěvek od Návštěvník »

eustace píše:poreboval by som radu k horeuvedenemu typu, po case tj 2-3 min ide a skratuje BU508 v rks, menil som elit v budeni (ma cez tranz a malu ind.cievku) aj impulzne kondiky ale stale to nepomohlo, furt po urcitom case odide trans. pri tom sa pocas prevadzky nehreje nejak extra ma normalnu teplotu a z nicoho nic drot... je to nove šassi, ak ma niekto podobnu skusenost s tymito tak by som rad vypocul radu!
Dakujem Vam.

Jestli Ti to BU508 extrémě netopilo , pak mi věř , že jsem Panna Orleánská . Zdravím Ivan
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“