Na tomto notasu pouzivam win7, 32b. Kdyz pouziji flash disk do usb tak se ukaze hlaska Toto zarizeni muze pracovat rychleji..... ze ho mam pripojit do usb portu 2.0 Tato hlaska je na vsech usb portech. Radic je Intel 82801G ICH7. Notas ma mit USB 2.0 Na netu jsem hledal ovladace pro radic ale nic jsem nenasel. Na Aceru je jen pro winXP. Prosim o radu jak to vyresit. Dekuji
Nevidim tam ziadny USB 2.0 radic (EHCI). Skontroluj v BIOSe, ci tam nahodou nie je USB 2.0 zakazane. A pozri do device managera, ci tam nie su nejake nezname zariadenia.
Pokousel jsem se nainstalovat Chipset_Intel_7.2.2.1006_XPx86 na win7, vzdy ta instalace skoncila behem vteriny a ok ale zadny teplomer jsem behem instalace nevidel. Tak jsem na setup uplatnil mod kompaktibility na XP serv. pack 3. Tady uz instalacka ukazala teplomer a pote se instaloval radic USB. Nasledoval restart a ted kdyz pripojim flesku tak se uz zadna hlaska neukaze. Treba se to nekomu bude hodit.
Protože jsem pro win7 příslušný ovladač nikde nenašel a os mě tou hláškou lezl na nervy. Tak jsem vyzkoušel mu vnutit ovladač pro os xp a evidentně to zabralo. Vyzkoušeny všechny usb porty.
Podle mě by to měl obsahovat jakýkoliv čipset driver balík tak z let ~2008-2012. Ty už byly i pro Win7 a šly najít u Intelu v historii. Ale když to chodí....