Lehovno Yoga 2 Pro - nic nezobrazuje
Moderátor: Moderátoři
Lehovno Yoga 2 Pro - nic nezobrazuje
Predpokladam vadny kabel k LCD alebo rovno vadny panel. Nemate s tym skusenosti, co tam odchadza?
Je to neuveritelna sracka, konektory vnutri su tak 🤐, ze je velky problem aj bateriu odpojit. Ventilator vydava zvuk ako na 15-rocnej Toshibe... Mam chut to vratit ako elektronicky odpad...
Ale jinak tuhle značku vidím stejně jako ty- strašný sračky. Napříč celým produktovým portfoliem.
Jen taková malá příhoda ze včerejška- potkal jsem mladýho kluka, klasicky se mě ptal zase na telefony a tak.
A říkal, že má nějaký Lenovo notebook, že je s ním spokojený.
Tak jsem se ho zeptal, jak mu funguje wifina. No, vylezlo z něj, že musí mít NB kousek od routeru, jinak mu wifi nejede
Ale je spokojený
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
LCD by mal byt IPS. Asi to budem musiet rozobrat a vytiahnut ten kabel, ci sa mi nerozsype v rukach...
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Původně to byla odpověď na smazanej příspěvek, ať nevypadám jako 🤐, že píšu dva příspěvky po sobě.
A když se mě ten kluk pochlubil s NB Lenovo, tak jsem si na to vzpomněl. A asi jsem trefil hřebík na hlavičku.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
http://www.lenovoblog.cz/2014/09/reseni ... -x220.html
Rozobral som aj kryt LCD, vytiahol eDP kabel - nevyzeral poskodeny. Prepipal som ho a skutocne je OK. Zapojil som ho, zapol a displej funguje...
Tak som este premazal ventilatory (treba vybrat zakladnu dosku, zospodu sa daju ventilatory rozobrat a nasledne stiahnut vrtula) a cele to zlozil. Displej funguje, aj pri akomkolvek jeho pohybe (da sa otvorit uplne dokola az je z toho tablet - obrovsky, tazky a nepouzitelny).
Ale jinak dobra prace.
Tradicne.
Je mozne,ze tam ten sroubek neco zkratoval?
Slot na wifi kartu nie je priamo na zakladnej doske, ale na vedlajsej doske, ktora je pripojena paskovym vodicom. Odpojil som, vyfukal konektory, pripojil. Teraz to funguje...