Dotaz GSE 2700 (přesunuto)

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Marika

Dotaz GSE 2700 (přesunuto)

#1 Příspěvek od Marika »

Dobrý den. Mám dotaz. Mám centrálu GSE 2700 Mám ji několik let. O víkendu jsem zjistila,když jsem centrálu nastartovala a připojila brusku na řetěz motorové pily 80w že se točí ale opravdu pomalu. jako bych kotoučkem točila prstem. Můžete mi prosím poradit co mohlo v centrále odejít za součástku že centrála dává tak málo elektřiny ? Moc děkuji. Hledala jsem ale našla jen témata kde nedává elektřinu vůbec.Mně asi dává když se kotouček točil ale málo . Kolik dává bohu žel nevím nemám jak změřit.
Koupit AVR regulátor není problém stojí 520 kč ale nerada bych to kupovala zbytečně. Prosím o radu. Marika
ok1hga

#2 Příspěvek od ok1hga »

Marika píše:Kolik dává bohu žel nevím nemám jak změřit.
Koupit AVR regulátor není problém stojí 520 kč ale nerada bych to kupovala zbytečně

bez měření není vědění . . .
pokud neseženeš nikoho ve svém okolí, kdo by to změřil a zjistil v čem je závada, budeš muset ten AVR naslepo koupit a zkusit vyměnit . . .
jiná cesta není . . .

zatím ani nevíme odkud jsi
weed_smoker

#3 Příspěvek od weed_smoker »

V naší firemní centrále byly jen 2 kondy MKP50uF/450V AC a takto se chovala,když se jednomu upálil vývod fólie (z origo 50uF měl najednou 50nF).Po jeho výměně OK,dokonce utáhne i 230mm flexu,kterou předtim nedávala.Regulaci asi nemá,protože naprázdno dává asi 290V AC.Tady to bude asi jiná centrála a nejvíc odchází to AVR.Koukni i na uhlíky k buzení,pokud tam jsou.Můžou bejt vomletý,pak nedolíhaj a blbě buzenej generátor mnoho nedává.
pepik9

#4 Příspěvek od pepik9 »

Odzkoušet lampičkou se žárovkou (60W)..
Marika

#5 Příspěvek od Marika »

Děkuji všem za radu. No za 125 kč jsem koupila AVR a za 20 kč 5 páru komplet uhlíků .Jeden z uhlíků byl viditelně kratší. Ještě jednou všem moc díky za pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“