Jak ovládat TV ET32F718EC tlačítky

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
FERYACT

Jak ovládat TV ET32F718EC tlačítky

#1 Příspěvek od FERYACT »

Na ovládání TV tlačítky se mi nepodařilo nic sehnat. Je nějaká cesta? Díky.
Heno

#2 Příspěvek od Heno »

? nerozumiem jazyku tvojho kmeňa.
Mysteri

#3 Příspěvek od Mysteri »

Dym z mojej cigarety mi napovedal, že mu asi nejde ovládanie tlačítkami priamo na TV :? Že by aktivovaná detská poistka? Cez DO ide? Teda, ak dedukujem dymovú reč správne... :roll:
FERYACT

#4 Příspěvek od FERYACT »

Mám na TV tlačítka a zajímalo by mne proč tam jsou. To je tak těžké pochopit?DO jde O.K.Nejsem malé dítě, které na všechno mačká, ale zvídavý stařík.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jezevec »

FERYACT píše:Mám na TV tlačítka a zajímalo by mne proč tam jsou. To je tak těžké pochopit...

No, pro nás ne, ale pro tebe asi ano. Na TV jsou tlačítka na ovládání této TV a kupodivu většinou dělají to , co je na nich symboly znázorněno. Takže přidávají či ubírají hlasitost, přepínají kanály. Na to žádný manuál není a předpokládá se vlastní inteligence každého uživatele.
Abych pravdu řekl, ještě jsem se za ty roky nesetkal s někým, kdo by nechápal význam lokální klávesnice u TV.
KUBO

#6 Příspěvek od KUBO »

Sú tam preto, aby si dokázal ovládať tv v prípade nefunkčnosti diaľkového ovládania.
„Hľadáme nepoznané, spoznávame nehľadané. Strácame to cenné, ceníme si až stratené. Milujeme všetko zradné a zrádzame milované.”
Pozdravuje Vás Martin
Mysteri

#7 Příspěvek od Mysteri »

A ešte, tlačítka na TV boli skôr, než bolo bežné aplikovanie diaľkového ovládania ku každej TV a slúžili vždy na ovládanie príjmača. Tlačítka na TV je väčší level, modernejšia náhrada otočných ovládačov (mnohí si ešte pamätáme aj také väčšie otočné ,,bazmeky", na ktoré pri prepínaní /mali 12 polôh/ bolo treba vyvinúť väčšiu silu, v jednotlivých polohách sa menilo zrno a občas sa aj objavil jediný, vtedy u nás dostupný program :wink: )
Každý (verím, že aj všetci tu), aj keď nepoznáme funkciu tlačítka na prístroji, tak ho stlačíme, sledujeme, čo sa stalo - nestalo... :wink: A nakoniec si chytíme (ak máme) do rúk tzv. Návod na použitie :lol:
PotPalo

#8 Příspěvek od PotPalo »

Pri supermoderných TV sú tlačítka s prepáčením na hovno. Sú zozadu tak umiestnené, že sa tam blbo lezie, a väčšinou sú len tri a takmer je to nepoužiteľné. Jedným sa vyberá funkcia prípadne podržaním vypne, a potom je tam plus a mínus.
FERYACT

#9 Příspěvek od FERYACT »

Díky pánové za fundované příspěvky.Nepotřebuji ovládat TV pomocí tlačítek trvale.Pro případ havarie ovladače mám druhý v sejfu.Soudruh z Číny, který navrhoval ovl.tlačítka nebyl dostatečně inteligentní aby navrhl přepínání kanálů
a hlasitost.Byl totiž tak entelegentní a navrhl ovládání celého menu, což je přes dvacet položek.Některá tlačítka použil pro ovládání dvakrát i třikrát.Prostě
Číňan.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“