Jak jste balili holky co se pak staly Vašimi manželkami ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
SMITH

#61 Příspěvek od SMITH »

Hmmm , možno by stačilo citovať Cervantesa :

„Čestní muži sa ženia rýchlo, múdri nikdy.“

:wink: :lol:
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od ZdenekHQ »

Dnes Tě bohužel ani toto moudro neochrání. Lež se totiž stala součástí pravdy i u soudů, a když se jim postavíš, tak Tě uklovou. Doslova. Nepotřebují pravdu, stačí jim zobák a instinkt slepičího hejna. :?

Schválně si to srovnejte:

Slepice vytvářejí silně sociální, hierarchicky uspořádané skupiny již v průběhu několika dní po vzájemném seznámení (představení). Chybí-li v hejnu kohout, zaujme vůdčí pozici nejvíce dominantní slepice a ostatní se řadí hierarchicky pod ní podle míry jejich dominance. V okamžiku, kdy se slepice zařadí na své místo v hierarchii hejna, zklidní se a začne se cítit spokojeně.

Pro již založené a uspořádané hejno nejsou jiné slepice příliš vítány a hejno se může k nově příchozím zachovat překvapivě nepřátelsky. Představení nových slepic si tedy bude žádat trpělivost, ustálení nového složení hejna obvykle trvá několik týdnů. Neexistuje jednoduchá odpověď na způsob vytvoření šťastného hejna, způsoby seznámení mohou být odlišné a individuální....

Zdroj: http://www.slepicevnouzi.cz/o-slepicich ... -do-hejna/
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Hydrawerk

#63 Příspěvek od Hydrawerk »

konosuke

#64 Příspěvek od konosuke »

žena muže bít nemůže protože ho nepřemůže (no vyjímky jsou)
viz npor.Mazurek, Černí baroni
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od ZdenekHQ »

V Brně to je tak - za co jste seděl? Vona prý pořád vožeň se, vožeň se, tak jsem se vohnal... :)
]
ZVUK2000

#66 Příspěvek od ZVUK2000 »

Ideální manželka? Snad u které má chlap permanentně plný žaludek a prázdný pytel :D
Mysteri

#67 Příspěvek od Mysteri »

... a prašule stále na účte :wink:
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Behemot »

ZdenekHQ píše:Jestli chcete přiopít a ulovit nějaký "mládě", tak se teď na trhu objevilo "Lišácké jablko". Je to v pivní lahvi, vypadá to ve sklince jako europivo, chutná to jako relativně dobrý jablečný mošt, jen to má 4.5% alkoholu. Komu nechybí fantazie, zbytek si domyslí. 8-)

P.S. Zákaz stížností na tento návod, když to přeženete. :twisted:

Tomu se říká Cider, ve FR a UK to frčí asi pár století, k nám se to dostalo před pár lety. Lišák konečně snad zamíchá s těma příšernejma cenama, pže v tom vratným skle to vychází na litr docela pěkně, na rozdíl od všech těch plechů.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od ZdenekHQ »

Jenže "lišák" to na ty pivní flašky dřív nepsal, teď už to bohužel sjednotil s legislativou, tak to ztratilo pointu...

Jablečný mošt se kvasil vždy a všude, viz pančovaný burčák.
]
konosuke

#70 Příspěvek od konosuke »

jo ! to si tak jdu, ne, a chlápek s družkou kuchá vyhozenou mikrovlnku, ještě mi za cigáro věnoval jemu nepotřebnou žárovku, takovou nápomocnou partnerku co se za mě nestydí, navaří mi, sem-tam něco upeče, košile vyžehlí a skočí do Lidlu pro pivo bych akceptoval, bohužel, nejsem atraktivního vzhledu a holky mnou odjakživa pohrdají, ohrnují nos že smrdím i když se sprchuji denně, no dobře stejně nestěžuji si...
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
Kvicala_r

#71 Příspěvek od Kvicala_r »

jenže u takové je pak problém jak začneš smrdět málem :)
Jasně holky řeknou, že jim nejde o peníze - ale současně se ohlíží, zda ji a případnou rodinu budeš schopný zabezpečit. Takže není to podmínka dostačující, ale nutná mít jakousi smysluplnou práci.
Ve většině případů co znám, je ten tahoun ve vzathu (z hlediska výdělku) chlap a holka se většinou víc stará o rodinu a domov. Měl sem to "štěstí" potkat i opačný případ a děkuji, už sem výlečenej na doživotí
Mysteri

#72 Příspěvek od Mysteri »

,,konosuke" sme na tom rovnako. Preto už niekoľko desaťročí veľmi dobre sa bavim na tomto texte (beriem to ako moje ,,curiculum vitae") :lol: : Jiří Schelinger - Perfektní ženích a keď k tomu ešte pripojím Já jsem vrchol skromnosti , tak už vôbec nechápem, prečo žijem sám... :cry: :lol:
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Behemot »

ZdenekHQ píše:Jablečný mošt se kvasil vždy a všude, viz pančovaný burčák.

No, mošt nebo falešný víno jo, ale todle je něco jinýho…pasteruje se to a záměrně uchovává perlivý.
FHonza

#74 Příspěvek od FHonza »

ZdenekHQ píše:... jen to má 4.5% alkoholu. Komu nechybí fantazie, zbytek si domyslí. 8-)

Alkohol sbližuje, např. moje manželka si naše první setkání moc nepamatuje :)
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od ZdenekHQ »

Behemot píše:
ZdenekHQ píše:Jablečný mošt se kvasil vždy a všude, viz pančovaný burčák.

No, mošt nebo falešný víno jo, ale todle je něco jinýho…pasteruje se to a záměrně uchovává perlivý.

Mám trošku pocit, že nevíš, o čem píšeš - jak může být ten cider po pasterizaci perlivý? Zkus si svařit obyčejnou matonku, jestli zůstane perlivá... :lol:
]
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“